Sayfa 638/1009 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    enflasyon üstü faiz vermeye devam önümüzdeki ay olmasa bile bir sonraki ay enflasyon muhtemelen gerilemeye başlar o zaman faizide aşağı çekmeleri gerekir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Bi ara bu topikte süper bono bekleyenler falan vardı ne oldu sahi?
    O zamanlar dolar 8'i kırmıştı kıyamet senaryoları uçuşuyordu.
    Dolar yine 8.30 muhtemelen sene sonu 9.50 larda olacak.
    Bu sefer kimsede ümit yok anlaşılan. O zaman da demiştik bi kaç youtuber'ın clickbait gazlamasıydı.
    Dolar 10 lira da olsa süper hiper über bono falan beklemesin kimse.
    Düzen mevduatçıyı yolma üzerine kurulu çünkü.
    BüyükResimde döviz tezgah Altına yani karaborsaya düşecek.!!
    Tarihe not düşeyim.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

09-2020 0.97
    08-2020 0.86
    07-2020 0.58
    06-2020 1.13
    05-2020. 1.36.

Ufe 35 iken ;

mayis 1.36 altı
    Haziran 1.13 altı
    Temmuz 0.58 altı
    Ağustos 0.86 altı
    Eylül. 0.97 altı

Gelirmi 100 puanlık soru?

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    enflasyon üstü faiz vermeye devam önümüzdeki ay olmasa bile bir sonraki ay enflasyon muhtemelen gerilemeye başlar o zaman faizide aşağı çekmeleri gerekir
    Üfe %35 olmuşken enflasyonun gerilemesi imkansız arada ki farkı üretici muhakkak fiyatlara yansıtacaktır. Bayramdan sonra yeni zanlar gelecektir.

5. Arkadaşlar neden sizi Papua yeni gine parası bu kadar ilgilendiriyor ki? Papua yeni gine merkez bankası faiz arttırır mı, yoksa pas mı geçer, yoksa 3. çeyrekte mi indirmeye başlar diye kendinizi harap ediyorsunuz? Papua yeni gine parasına sizi mecbur mu bıraktılar? Yoksa papua yeni gine parasıyla nikah mı kıydınız? Dolar, euro, isviçre frangı, sterlin, norveç kronu, danimarka kronu ... Bir çok alternatif var. Ben euro'yu seçtim. Papua yeni gine'de enflasyon %17 mi çıkmış %7 mi çıkmış zerre umrumda olmuyor. Harcama yapacağım zaman euro'larımın bir kısmını papua yeni gine parasına çevirip harcamamı yapıyorum. Herşey bu kadar basit. Hayatı beceriksiz papua yeni gine merkez bankası yöneticileri yüzünden kendinize zehir etmeyin. Bu devirde dolar, avro, sterlin vs para kimdeyse söz sahibi odur. Papua yeni gine merkez bankasının eksi rezervleri ile konuşmaya hele hele faiz indirmeye hakkı yoktur. Saygılarımla.

Aynen üstad, desene süper bono yerine süper crash vericekler yakında kol böreği gibi

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    BüyükResimde döviz tezgah Altına yani karaborsaya düşecek.!!
    Tarihe not düşeyim.!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    faizlerin pik noktaya geldiğini düşünerek odea'dan 395 günlük stopajsız %20 oranla bağladığım mevduatımın 33 günü doldu, kaldı 360 küsur gün. TL mevduatları açısından konuşacak olursam şu ana kadar geçen günlerde 1 puana yakın + faiz aldım, bakalım kafa kafaya gelecek mi hatta dezavantajlı hale düşecek miyim
    20% iyiymiş....
    en yüksek 20 mi oldu....20 den fazla bilen var mı....

8. teb marifetli açtım.
    faiz oranı hala % 0 diye yazıyor.
    faiz oranı ne zaman düzelir.
    yarın eft geçmeyi düşünüyorum.
    ancak % 0 faize eft geçilmez ki

ne zaman düzelir ki ?
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 638/1009 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •