Sayfa 638/1000 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Viop LX

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku

Bence Medwig'in tuttuğu takım vb. bunların arasında yok. O da bir birey. Tercihleri, tutkuları vb. olabilir.
    O da bu sitenin bir üyesi. Kişisel tercihleri de kendi bileceği iştir zannımca. Adil olduğu, işini yaptığı sürece bu kısmı şahsen beni ilgilendirmez.

Ben siteye dair sorunların arasında bunu saymazdım.
    Haa bu benin fikrim elbet. Siz de başka düşünüyorsunuz belli ki.
    Belki kendi de cevap verir, bir de onun ağzından dinleriz.

EK: Reklam yerleşimi vb... Bunlar da başka dertler elbet.
    EK1: Fenerbahçe taraftarı değilim.
    Benim tuttugum takımla olayın ilgisi ne ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yazılanları okudumda yine herkes haklı tek yonetim suçlu.. Zahmet olacak ara sıra sizinde hatanız olsa hep mi yönetim hatalı olur ..
    Geride sizi savundum ama...
    Burası forum ise... Tabii ki üyeler haklı.
    Üyelere olası hatalarında yaptırım var. Sizin durumunuz nedir? Var mı yaptırım?
    Herkes sosyal medyaya gitti. Elinizde kalan profil 4x yaşlarında
    Sitenin her yanı reklam dolu(ben görmüyorum o ayrı)...
    Altyapı eski vb...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    misal medwig hiç bir vasfı yok. yani halka açık bir forumda admin profili sarı lacivert yapmanın ne manası var?

bizim işimiz futbolsa tamam eywallah da bu ne şimdi? ben de galatasaraylıyım. ne mana şimdi?
    Allah akıl fikir versin .. Profilimi sarı lacivert yaptım çünkü forum renk tercihi yapılmasına izin veriyor bunu size mi soracağım ? Begenmiyorsan profilime girmezsin olur biter , kongre üyesi olduğum ve benim için çok önemli olan Fenerbahçe’nin renklerini forumun da renk kullanmaya izin vermesini değerlendirerek sarı lacivert yaptım .. Bu mu eleştiri konusu oldu şimdi ? Sizin gibi VASIFLI birinin böyle vasıfsız şeylerle uğraşmasına pek anla verebilmiş değilim .. Hayatinda görmediğin bilmediğin ne is yaptığını ne olduğundan bir haber olduğu birine rahat rahat hiç bir vasfı yok yazabiliyorsun .. Ne güzel dünya ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Sizinle tartışmaya SON verdim.!(şimdilik )
     Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Saygılar, sevgiler. Ne zaman isterseniz beklerim.
    Kaderiniz gönlünüze göre olur dilerim
    Neden diye sormadın..vardı 1 sebebi.
    Neyse..Paydos...Adios...iyi gecceler herkese..

https://x.com/Edit_ProAi/status/1856401106256957722
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Allah akıl fikir versin .. Profilimi sarı lacivert yaptım çünkü forum renk tercihi yapılmasına izin veriyor bunu size mi soracağım ? Begenmiyorsan profilime girmezsin olur biter , kongre üyesi olduğum ve benim için çok önemli olan Fenerbahçe’nin renklerini forumun da renk kullanmaya izin vermesini değerlendirerek sarı lacivert yaptım .. Bu mu eleştiri konusu oldu şimdi ? Sizin gibi VASIFLI birinin böyle vasıfsız şeylerle uğraşmasına pek anla verebilmiş değilim .. Hayatinda görmediğin bilmediğin ne is yaptığını ne olduğundan bir haber olduğu birine rahat rahat hiç bir vasfı yok yazabiliyorsun .. Ne güzel dünya ..
    Bu sayede profilin renklendirilebileceğini öğrendim
    Yine de bir BJK'li olarak "renkli" bize ters...

İlgili üyenin "en azından" bu söyleminin alakasız ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.
    Gerçekten, istemeyen bakmaz yahu
    Ki Admin(yönetici)' ler de insan... Ve birer "profil" leri var haklı olarak.
    Eleştiren arkadaş G.S'li sanırım
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

yabacak bişey yok..

menopozun çaresi bulunamadı..

yaş buralara gelmişken... yiyin için gezin sevişin. diye boşuna demiyoz

cahilce yapılan kafatası ırkçığı haricinde insan ırkı diye birşey yoktur.. yani enzından şuan kalmamıştır.

genler sayesinde.. insanlar artık varsayılan diğer ırklarlada seks yapmıştır ve oluşan çocuklar sayesinde nesillerce devam eden bu gen karması çeşitliliği ırkları bitirmiştir.

kızılderililer birtek kendini ırk kabul eder. onlarda genelikle yabancılarla evlilik yapmadığı için genlerini kısmende olsun korumuşlardır.

ancak evrime hiç bir güç başedemez. şuan dünyanın hangi ırkını var kabul ediyorsan et .. geni senin genlerinle %99,99 aynı çıkar.

bu evrim sayesinde mümkün olmuştur zamanla. kafatası şekillleri bile değişmiştir geçmişe göre.

kafatası yapısı şekil itibariyle en son bozulan ve evrime en az uğrayan kemiktir.

gelecekte belki 3 nesil sonra ırkçılık tamamen bitecektir. en uç noktada olan kafatascılar dahil kabullenecektir. site site hemde.

geçmişte tek kıta olan dünya zamanla kıtalara ayrıştığı için ırkçılık başlamıştır . insanın kökeni bellidir...

zavallı insanoğlu...nelere inanmış.

inandırılmış...

Bu başlığı şu anda 152 kişi okumaktadır. (2 üye ve 150 ziyaretçi)

vay anasını

millet teheccut namazına kalktı ellaam.

Sayfa 638/1000 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •