Sayfa 639/777 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,561
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bist ucuz mu şu anda ?
    evet ucuz 121 bin endekse göre,ancak çok pahalı gelecekteki diplere göre

2.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Vakıfbank 2005 yılında 3,5 TL ile halka arz oldu.. 13 yıl sonra, 2018 yılı geldiğimiz yer 3,5 TL ve enflasyon %25..

Bu banka %25 faiz veriyor ve verdiği bu faizden daha fazla para kazanıyor.. İnsanlar o bankaya TL yi yada USD nı yatırıyor ama para yatırdıkları işletmeyi satın almak istemiyorlar...

Daha dün 3,5 milyar Euroluk pay senedi ihracına çıkan bankanın ederi şu an 1,5 milyar USD değil...

Nisan ayında yabancıdan 1 milyar USD sendikasyon kredisi bulan VAKBN bu...

Sizce pahalı mı?
    Madem ucuz 2013 den beri yabancılar bu vb hisseleri neden sağarak çıkış trendindeler?

Kötümser olmak kimseye birşey kazandırmaz ancak temkinli ve gerçekci bakıldığında bu seviyelerden orta ve uzun vadede borsaya yatırım pek mantıklı değil.. day trade yapabiliyorsanız ne ala..

3.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Bu arkadaş bir grafik paylaşmış.. Altta 4,08 TL USD da görünüyor diye..

Aynen şu grafik ki son derece teknik olağan sıradan makul sayılan bir trend çizgisi... 4,08 TL den dip yapıyor..

Ek 20547

Yukarıdaki USD/TRY grafiğine göre de yorum yapmış... Adamcağızı idam etmişler.. Şimdi orada masumane bir şekilde kendini savunmaya ifade etmeye çalışıyor..

Sn.thejackalav sizi anlıyor ve hissedebiliyorum. Bu başlığa ben USD 3,38 TL de dip yapmışken katılmış ve neyim var neyim yok USD a FULL yatırmış birisi olarak bu başlıkta yazılar yazıyordum. USD 3,96 TL ye geldiğinde USD da satış zamanının geldiğini yazmamla aynı hücum şahsıma yapılmıştı...

Uğraşmanız, ifade etmeye çalışmanız nafiledir.. Oraya USD 7 TL olucak.. 8 TL olucak... 9 TL olucak... Demeniz gerekir...

Lakin VADESİ önemli değildir.. 1 ay dan 15 yıla kadar olabilir...

Gerisini orayı okuyanlar düşünsün...
    )))))))))

4.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Vakıfbank 2005 yılında 3,5 TL ile halka arz oldu.. 13 yıl sonra, 2018 yılı geldiğimiz yer 3,5 TL ve enflasyon %25..

Bu banka %25 faiz veriyor ve verdiği bu faizden daha fazla para kazanıyor.. İnsanlar o bankaya TL yi yada USD nı yatırıyor ama para yatırdıkları işletmeyi satın almak istemiyorlar...

Daha dün 3,5 milyar Euroluk pay senedi ihracına çıkan bankanın ederi şu an 1,5 milyar USD değil...

Nisan ayında yabancıdan 1 milyar USD sendikasyon kredisi bulan VAKBN bu...

Sizce pahalı mı?
    )))))))))))

5. Arka arkaya getirdim mesajları. Neden ?

6. Az önce bloomberght de bankalara vurdu.. Durumları çok kötü dedi...

"Volkan Sarı" idi sanırım; bankalardan uzak durulmalıdır... Takipteki kredileri çok dedi.. Bu kriz 5 yıl sürecek dedi...

USD ın ise buraları diptir dedi...

Sadece yukarıda hedef vermedi.... Ama USD yeniden 7 TL ye oradan 9 TL ye gidecek gibi konuştu...

Az da marj değil hani... 5,63- 9 Tl nerdeyse %100....

Bol kazançlar... Saygılar...

7.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Az önce bloomberght de bankalara vurdu.. Durumları çok kötü dedi...

"Volkan Sarı" idi sanırım; bankalardan uzak durulmalıdır... Takipteki kredileri çok dedi.. Bu kriz 5 yıl sürecek dedi...

USD ın ise buraları diptir dedi...

Sadece yukarıda hedef vermedi.... Ama USD yeniden 7 TL ye oradan 9 TL ye gidecek gibi konuştu...

Az da marj değil hani... 5,63- 9 Tl nerdeyse %100....

Bol kazançlar... Saygılar...

Not; Bir kişi rahatsız olmuşsa yazdıklarımdan yazması yeterlidir; hepsini silerim, aksini asla beyan etmeden...
    Estafurullah ağam. Her görüş değerlidir. Herkes fikrini yazacak elbet. Ne kadar çok ve farklı görüş olursa o kadar iyi olur.

8. Şunu demek istiyorum aslında. Dolarda önce temel sonra teknik. Borsada teknik teknik. Ben Vobcuyum. Teknik ne derse o. Ha hisse bazında bakılınca bistte teknik bakılabilecek hisse sayısı da 10 dur 15 tir. Gerisi Hasbel Kader Ya Nasip hissesi.

Dolarda en temel destek 2.70 lerde bugün için. Ama bu oraya gelecek demek değil. Belki 10 yıl belki 20 yıl sonra. Belki de ömrümüz yetmeyecek.

Sayfa 639/777 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •