Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 639/943 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Caho nun tahtası thy
    Ben izin vermeden o tahta mümkün değil gitmez dediydi.
    Hanki sene dediydi hatırlamıyorum ama halen tahta dediği yeri geçemedi.
    Bunu da antiparantez belirtelim, yiğidi öldür hakkını yeme demişler
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Burdan şortlamak için mangal gibi yürek ister caho, o da sende yok.
    trend döndü yükseliş açısı 45 derece üstü
    yiyorsa buyur makina orda
    Anatomi konuşacaksak;
    Yüreğe gerek yok, biraz beyin yeterli...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Caho nun tahtası thy
    Ben izin vermeden o tahta mümkün değil gitmez dediydi.
    Hanki sene dediydi hatırlamıyorum ama halen tahta dediği yeri geçemedi.
    Bunu da antiparantez belirtelim, yiğidi öldür hakkını yeme demişler
    Madem onore ettin, artık THY nin endeksden pozitif ayrışabileceğimi düşünüyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Madem onore ettin, artık THY nin endeksden pozitif ayrışabileceğimi düşünüyorum...
    İyi üüüleyse yarın bi miktar alıp pirtföye katalım, senden izin çıktıysa tamamdır
    Hamdım Piştim Yandım

5. Zamanında uyardık. Bu iş çocuk oyuncağı değil dedik, trend kısa-orta vade alda iken short denemek, hele akşama short girmek, hele haftasonuna short girmek..hele de yüklü short girmek...ne diyeyim..biz böyle deyince, trade, dakika -saatlik vs diyenler oluyordu.

Bazılarının canı yanmış, bazıları ise acımadı modunda..mevzu bu değil..yıllık ortalama getiri düşüyor bu yanlış hamlelerle..mesela yıl boyu doğru işler yaparak %50 kazanmışsın, sonra iki günde %30 geri veriyorsun...intihar edecek bir durum yok, kardan kaybediyorsun, ama boşa kürek çekmiş oluyorsun...zamanı heba etmiş oluyorsun, bu da az buz bir kayıp değil yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Zamanında uyardık. Bu iş çocuk oyuncağı değil dedik, trend kısa-orta vade alda iken short denemek, hele akşama short girmek, hele haftasonuna short girmek..hele de yüklü short girmek...ne diyeyim..biz böyle deyince, trade, dakika -saatlik vs diyenler oluyordu.

Bazılarının canı yanmış, bazıları ise acımadı modunda..mevzu bu değil..yıllık ortalama getiri düşüyor bu yanlış hamlelerle..mesela yıl boyu doğru işler yaparak %50 kazanmışsın, sonra iki günde %30 geri veriyorsun...intihar edecek bir durum yok, kardan kaybediyorsun, ama boşa kürek çekmiş oluyorsun...zamanı heba etmiş oluyorsun, bu da az buz bir kayıp değil yani.
    Abicim sisteme uyamıyorsan kralı gelse batar. Yazmışım kodlamışım Cuma mutlaka flat bitirir, gözümün içine sarı sarı bakıyor, ben kırmızı kırmızı cort yatıyorum.

Ya bana müstehak değil de ne şimdi

Ama spot da öyle gitti ki üzülemedim bile yahu. Açılışta 1850 altında kapandı, çok sorun olacak bir meblağ değil.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abicim sisteme uyamıyorsan kralı gelse batar. Yazmışım kodlamışım Cuma mutlaka flat bitirir, gözümün içine sarı sarı bakıyor, ben kırmızı kırmızı cort yatıyorum.

Ya bana müstehak değil de ne şimdi

Ama spot da öyle gitti ki üzülemedim bile yahu. Açılışta 1850 altında kapandı, çok sorun olacak bir meblağ değil.
    Sen de benim gibi batamayacaklardansın...senin riskli dediğin poz, overall manada, milletin aldığı riskin %1 i bile değildir.

Hep söylediğim gibi mucize formül: ov hisse portföyü+viop (duruma göre x kontrat short, nötr ya da 2x short...2x kontrat=ov portföy büyüklüğü)
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Kalinlastirdigim yer bana mi yazildi
    Uzerime alarak cevap vereyim:Bugun 50bin zarar ettik diyelim yeni eve geldim aksam seansina bakmadim
    Viop benim gelir bekledigim bir i$ degil ,zaten her gun pozisyonda acmiyorum
    Ben bugun zarar etmemis olsam tersine 50bin kar etmis olsa idim degisen bir sey olmuyacakti
    bu pozisyonda 50bin yada 100bin zarar banada zarar verecek olsa zaten stop koyarim
    bu pozisyonu actigimda normalde Kar al emri girmistim son anda sildim vardir herseyde bir hayir
    bugun %8 aldilar bu demek degil ki yarin almiyacaklar bankalarin temmettu kisitlamalari ile ilgili bir seyler donuyorsa belki sabah 9.30 da bu haber gelicek yarinda %10 alicaklar yani belki bugunler iyi gunlerimiz
    soyledigim gibi pozisyon acarken kar yada zarar benim gunluk yasamima zarar vermiyecek sekilde risk/ zarar alirim
    bu pozisyonda biraz da inat var ha 2000 e mi goturecek teminat var gotursun kapatmiyorum
    2500 e mi goturecek buyursun gotursun gene kapatmiyorum
    Yaptigim dogrumu elbette hayir

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 639/943 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •