Sayfa 639/897 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 7173 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    Şimdi kontrol ettim dediğiniz gibi yanlış bakmışım, fakat değer 3.925 milyar tl olarak hesaplanmış peak pv nin. yani dediğiniz gibi toplam değeri 200 milyon$ kabaca. alfas ise 800 milyon$, inanılmaz bir farklılık bence.
    Eupwr için iyi olmasada bizler için iyi. Ucuza mal almak için firsat oluyor. Arzdan pek bir sey gelmez ama ilk tavan bozdugu yer daha uygun olacaktir. Yani arz fiyati 40 olunca 60 70 araliginda alim firsati verebilir. Arz fiyati 60 olsaydi 100 den önce tavan bozmazdi

2. Bu hareketli günler bir geçsin hep beraber yenilenebilir enerji sektöründeki şirketlerin ileride düşebilecek marjları hakkında konuşalım. Özellikle bu hafta kesinlikle ekran bakmamak gerekiyor. Yarın tarihi zirvesini geçmesi çok kolay olmayacaktır. Akabinde oraları destek yapması gerekiyor. Volatil sert hareketler bekliyorum. Bu sebeple ekran başında olup lot kaybetmek istemiyorum. Bu hafta olağanüstü durumlar dışında girişim elektriği takip listemden çıkaracağım ki görüp etkilemeyeyim.

3. Peak PV Europower istiraki, fiyatlamaya su an etkisi dusuk te olsa, onemli olan Europower fiyatlamasi ki onun solo degerlemesi peak haric 6.5 milyar TL. 2021'deki ilk gesan arzinda 550 milyon TL'den 13 kat yukseltilmis. Bu da gesan in bu gunku fiyatina paralel. Buyuk bir firsat sunmuyor.

20 Nisan'da tahta aciliyor, 15 Mayis'a kadar 12 gun var. Ilk tavan 6. 7. Gunde bozulursa, 15 Mayis'a kadar 60-70 araliginda alim firsati verir gibi. Secim ikinci tura kalirsa daha bile uygun fiyatlara gelebilir.

Tabii bu arada diger sirketlerde alternatif olarak firsat sunabilir. Oynakligin yuksek olacagi bir aya giriyoruz.

Yukarida yazilanlar yatrim tavsiyesi degildir.

Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Eupwr için iyi olmasada bizler için iyi. Ucuza mal almak için firsat oluyor. Arzdan pek bir sey gelmez ama ilk tavan bozdugu yer daha uygun olacaktir. Yani arz fiyati 40 olunca 60 70 araliginda alim firsati verebilir. Arz fiyati 60 olsaydi 100 den önce tavan bozmazdi
    SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Tavanda 1.835.285 adet ile kapatmış.
    Ben çayımı içer, keyfime bakarım....
    çay var mı çay ))

günaydın herkese iyi haftalar bol kazançlar..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    çay var mı çay ))

günaydın herkese iyi haftalar bol kazançlar..
    çaylar ramazandan sonra...şuan tavan var...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. 66.950 ye alış yazdım, bakalım gelecek mi ???

7.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    66.950 ye alış yazdım, bakalım gelecek mi ???
    her dönem topice gıcıklar gelirler giderler , bu dönemin gıcığıda sensin galiba. ama neyse pek fazla kalamazlar genelde, haberin olsun

8.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    her dönem topice gıcıklar gelirler giderler , bu dönemin gıcığıda sensin galiba. ama neyse pek fazla kalamazlar genelde, haberin olsun
    sende tavana yaz, saygı lütfen

Sayfa 639/897 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •