Sayfa 64/814 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 505 - 512 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Tskler sn cefaks, meksada bitti deltada bitti vurkaccilar tuydu ak yatırım dedim oradan az sattiniz ama oyaktan alındı bu sefer yermiyim yemem, halk oyakla aynı kaynaktan onu da tahmin ederim de sn ... yaw y. Krediden sattiydin geri mi geldin sabretmezsen zarar yazarsın demiştim sana neyse saglikolsun inş kazanırsın asla ytd...

2.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Tskler sn cefaks, meksada bitti deltada bitti vurkaccilar tuydu ak yatırım dedim oradan az sattiniz ama oyaktan alındı bu sefer yermiyim yemem, halk oyakla aynı kaynaktan onu da tahmin ederim de sn ... yaw y. Krediden sattiydin geri mi geldin sabretmezsen zarar yazarsın demiştim sana neyse saglikolsun inş kazanırsın asla ytd...
    abi her yapı kredi ben değilim ama şunu söyleyim param olsa inan bu fiyattan alırım para yok işte malesef ytd

3.  Alıntı Originally Posted by jerkeom Yazıyı Oku
    abi her yapı kredi ben değilim ama şunu söyleyim param olsa inan bu fiyattan alırım para yok işte malesef ytd
    Ne yalan söyleyim benim de aklima sen geldin ilk

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by jerkeom Yazıyı Oku
    Ne bilek dostum yüklü yapı kredi olunca direk aklıma sen gelion iyi yer etmişsin bizde

5.  Alıntı Originally Posted by Mr.Elliot Yazıyı Oku
    Ne yalan söyleyim benim de aklima sen geldin ilk

yapı kredi kullanıyorum ama gerçekten alan ben değilim keşke düşündüğünüz gibi olsa nasıl satarken söylediysem alırkende söylerim arkadaşlar ytd

6. Yapı kredi den ben 89.000 adet alım yaptım merak edenlere

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by barbarian79 Yazıyı Oku
    Yapı kredi den ben 89.000 adet alım yaptım merak edenlere

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    eyvallah kurtardın beni

8. Arkadaşlar kimseyi sorguladigimiz yok. Isteyen alir isteyen satar. Sadece bizlerde biraktigin ufak da olsa bir iz var demek ki

Sayfa 64/814 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •