A1 e gun dogdu senaryo ayni yine aksama 2.30 kapatirsak sukur edelim keske 35 altina sarkitmasa diyecem ama bakalim artik...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 e gun dogdu senaryo ayni yine aksama 2.30 kapatirsak sukur edelim keske 35 altina sarkitmasa diyecem ama bakalim artik...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah 2.50 eşleşmeden milyon milyon mal alındı,satıcıların çoğu açıktadır bugün de,o yüzden günün kalan kısmında olumluyum...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bu açığa satanlar dün aldığını bitoremedimi acaba
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
ne teşvikmiş ya yılan hikayesi oldu
Yön yukarı olsa bile 2.30 civarı fake atıp gitmesi daha mantıklı
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Credit bugün henüz tahtaya dokunmadı,oysa ki dünkü alım ortalamasının oldukça altında,belki de ansızın gelip şenlendirir gene ortalığı...
Arkadaşlar teşviklerin ertelendiğine dair ben hiç bir yerde bir haber göremedim. Gören bilen okuyan varsa paylaşabilir mi?. Yoksa ben bunu speğin bir oyunu olarak kabul edeceğim..![]()
Yer İmleri