Sayfa 64/487 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 505 - 512 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. Bu hafta beni mahcup etti marti kanadin kirilmasin emii.
    Ama dusmemesi iyiye işaret. Ben inanıyorum kimseyi yaniltmak istemiyorum. Söyle böyle yazmistin diyen olamsin lütfen çünkü haklısınız. Bu hafta 65 üstü bekliyordum haftaya da bir tavan olur diyordum bu hafta kursagimizda kaldi inşallah haftaya tavan görürüm. Pastaya bi bakayim kim ne kadar almis.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Pasta Fena değil

4. Sn.zaza68 emek verip yorum ve pastayı paylaşıyosunuz çok teşekkür ederiz.Benim görüşüm bu sene turizm yılı olacak gibi..kendi şahsi düşüncem.Herşeyin hayırlısı olsun.ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by frmn Yazıyı Oku
    Sn.zaza68 emek verip yorum ve pastayı paylaşıyosunuz çok teşekkür ederiz.Benim görüşüm bu sene turizm yılı olacak gibi..kendi şahsi düşüncem.Herşeyin hayırlısı olsun.ytd..
    Estağfurullah hocam grafiğe baktimizda tam direnç noktasinda. Bu hafta 58 60 arasi gitmesi normal. Aslina bakarsan ben hareketi bu hafta bekliyordum ama yanılmışım. Direncide kiracak 58 aşağısına gelmediğine göre. [emoji6] Zamanda sıkıntı yok snfm ve adeseden kismetimizi aldik. Sira bunada gelecek inşallah. Olumsuz bir olağan haber olmadığı sürece coook gidecek.
    Yatırım tavsiyesi değildir (bunu yazmayida hic sevmiyorum.)

6. Bugün enteresan bir gün dü bence sabah gitmek istedi biri bekle der gibi oldu yinede 78 altına gelmemesi olumlu oldu.
    Bence Haftaya bekle denmiycek gibime geliyor ama yinede son sözü bugün bekle diyen söyleyecek.

7.  Alıntı Originally Posted by zaza68 Yazıyı Oku
    Estağfurullah hocam grafiğe baktimizda tam direnç noktasinda. Bu hafta 58 60 arasi gitmesi normal. Aslina bakarsan ben hareketi bu hafta bekliyordum ama yanılmışım. Direncide kiracak 58 aşağısına gelmediğine göre. [emoji6] Zamanda sıkıntı yok snfm ve adeseden kismetimizi aldik. Sira bunada gelecek inşallah. Olumsuz bir olağan haber olmadığı sürece coook gidecek.
    Yatırım tavsiyesi değildir (bunu yazmayida hic sevmiyorum.)

Pazartesi ola hayr ola.

8.  Alıntı Originally Posted by mars Yazıyı Oku
    Bugün enteresan bir gün dü bence sabah gitmek istedi biri bekle der gibi oldu yinede 78 altına gelmemesi olumlu oldu.
    Bence Haftaya bekle denmiycek gibime geliyor ama yinede son sözü bugün bekle diyen söyleyecek.
    Pazartesi ola hayr ola. Ben bir hafta daha beklerim haftaya da beklediğim hareket gelmezse vedalaşirim. İsterse 3 gün tavan yapsin zerre üzülmem. Portföyümdekileri kaçırmak istemem.
    Stopunuz belirleyin ona göre yol çizin.

Sayfa 64/487 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •