Sayfa 64/853 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Yıllar önce zincirpara(bitCoin) hakkında bir araştırma yazmıştım.

Ne demiştim.?

bitCoin, gerçekte CIA projesidir. İcad edenin japon olduğu sadece kamuflaj dır.

CIA neden bu işte.?

ABD neden bu kadar zenginlik yaşıyor. Sadece CIA için harcanan para belki bizim ülkenin tüm harcamasından fazladır. Ordusu için harcanan paranın sınırı yok.
    Bu parayı nereden buluyor.?

Matbaada odunları kağıda dönüştürüyor, üzerini yeşile boyayıp dolar diye bize veriyor karşılığında demir alıyor, benzin alıyor, yiyecek alıyor. Tüm harcamalarını matbaada dolar basarak bedavaya getiriyor.

Biz bunu yapamıyoruz, matbaamızda TL basıp gidip shell firmasını satın alamayız. Al 100 kamyon TL yi ver shell firmasını. Ama ABDli yapıyor. Geliyor yeşil kağıtlarla "ver Tupraş'ı" diyor, "al abi" diyoruz, "ver garanti bankasını" diyor, "al abi" diyoruz. Sonra ülkenin emeği her yıl bu tür firmalarla yurt dışına taşınıyor. Sömürgeyiz.

O zaman doları para olarak kabul etme.?
    Saddam etmedi, kafası kesildi, Kaddafi etmedi, kafası kesildi. Küçük ülkeler kabuul etmeme eğilimi gösterirse anında kafayı koparıyorlar. ABD ordusu ve CIA bu işe yarıyor.

ABD için USD nin dünyada kabul edilmemesi demek, hayatının sonlanması demek.

USD'ye tehdit başka nerede var.? İnternette var.

ABD li akademisyenler, eni sonu internetin, tüm dünya işlemlerinin yerini alacağını gördüler. İnternette kullanılabilecek bir para gerekiyordu. Eğer bu parayı başka bir ülke yaratırsa, USD nin hakimiyeti kırılmış olacaktı çünki geleceğin para birimi internet para birimiydi.

İlk biz yapalım dediler ve BITCOIN ortaya çıktı.

Ama ABD bu bizim derse dünyada gönüllü kabul görmesi ve hızlı yayılması zordu.

O sebeple bir japon yazılımcının icad ettiği masalı uyduruldu. Ama şu an bakıyorsun, bitCoin yazılımı, yahudi ailelerin kurduğu abd li princeton üniversitesinin elinde. Onlar kontrol ediyor. Açık kaynak deniyor ama bunun bir önemi yok, detaya girmeyeyim.

Sonra dünyada yahudi medyası aracılığı ile bunu kabul ettirmeye başladılar. Bizde yahudi mahfi eğilmez reklamını yapıyor ayrıca yahudi kanallar ve internet siteleri bitcoin reklamından geçilmiyor.
    Önce yahudilerin kontrol ettiği şirketler ve ülkeler adım attılar, bitCoin kullanılmaya başladı.

Ama bişey oldu.
    bitCoin algoritmasına dayanan başka paralarda ortaya çıktı. Şu an belki 100 den fazladır ve bitCoin deki bazı kısıtlamalarda onlarda yok.

Bu 100 adet paradan hangileri ABD ve avrupalı yahudilerin kontrolunde onu bilemiyorsun. Mesela ethereum u bir rus yazmış ama bu Rus Kanada'da yaşıyor yani ingilizlerin kurduğu ve yahudilerin kontrolunde olan bir ülkede. Kimin yazdığı değil, kimin kontrolunde olduğu önemli.

Sanırım türk yazılımcılarında var.

Her neyse.

Zamanla bitCoin deşifre olunca, bitCoin kelimesini kullanmamaya başladılar. Benim yazılarımında etkisi olabilir, bitCoin, CIA projesidir diye 2 yıldır yazıyorum.

bitCoin yerine blockChain kelimesini kullanmaya başladılar. blockChain deyince, hangi zincir para yı kullandığını anlayamıyorsun.!

Bugünki haber, AB karar almış, piyasa işlemlerinde blockChain uygulamasına geçilecekmiş. blockChain kelimesi kullanılmış, arkada bitCoin mi kullanacaklar belli değil. Almanya varken bitCoin kullanırlarsa şaşırırım.

ABD yada daha geniş anlatımla, yahudi kontrolundeki bir zincirPara(blockChain) kullanımına geçilirse, o zaman dünya ABD ye hizmet etmeye devam eder.

Umarım avrupa birliği(AB), kendilerine ait bir blok zincir yazılımı ile yollarına devam ederler.
    Son düzenleme : alicemal; 23-11-2018 saat: 12:17.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    havelsan'la ilgili haber okudum yıkıldım.

Sürekli aselsan, havelsan, tusaş(TAI-TEI), roketsan la filan övünürüm. akp gelince içlerini tarikatlarla doldurdu, teknolojilerini çalıp ethem sancak, bayraktar ailesi gibi çember sakallılara taşıdılar ama yinede en ileri teknoloji şirketlerimizdi.

AKP YE RAĞMEN teknoloji üretmeye devam ediyorlardı.

Haberde ne var.?

Havelsan'ın ürettiği uçak simülatör ünün %20 si yerliymiş.

Simülatör dediğin tamamen yazılım demek. Ben %100 yerli sanıyordum.
    Demek yazılımın tamamını ithal ediyorlar ve teneke, cam, plastik ve hidroliğinide Türkiyede yapıyorlar. Yıkıldım...

En sinir bozucu şeyde, 40 yıl önce kurulmuş AKP döneminde teknolojisi dolayısı ile parası çember sakallılara aktarılan, mühendisleri topluca çalınan, böyle giderse batacak yada beş para etmez şirketler haline gelecek olan aselsan, havelsan, tusaş(TAI-TEI), roketsan üretimleri, haber olarak yayınlanınca, akp fanatiği bazı cahiller yazı yazıyorlar.

"kıskanmayın" diye.

lan niye kıskanayım, bu şirketleri biz kurduk siz batırıyorsunuz.

O şirketleri iyi eğitimli, yobaz olmayan bu millet kurdu. Şimdi siz, yani çember sakallılar boşaltıyorsunuz içini. Bide kıskanmayın filan diyorlar. Doğrarmısın, kesermisin... her yerde var bu cahil fanatikler... erol14 sen hariç abicim, yannış annama sakın. şikayet edersin diye korkumdan demiyorum, sen hassas ve yakışıklı bi şahsiyetsin öhhö.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Geçen hafta bizim millet yine 900 milyon dolar almış. Bankalardaki doviz mevduat 159 milyar dolara yükselmiş.

2 ay önce haftada bi kaç milyar dolar alıyorlardı, şimdi 900 milyon dolar. yarıya düşmüş.

Ya paraları azaldı, yada zarar üstüne zarar hevesleri azaldı.
    Bu sürü bi satışa geçerse, vay vay vay... Bütün çitleri yıkarlar, ekinleri ezerler.

Nasıl bir tetik bunları satış konusunda harekete geçirirki.? ne olabilir.?
    @NeAcaipDunya

Alicemal abi, buralardayim ve alinmadim. Sizi zevkle okuyorum. 3 Maymun teorisi cok ilginc. Arastirdim birsey bulamadim. Biraz da ingilizce arastirayim. Elinize saglik.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    AB nin PMI endeksi açıklanmış. Maalesef epey düşmüş ve düşmeye devam ediyor. Almanyanınkide düşmüş.
    üç beş ay öncesine kadar 55 lerde olan endeks 51 ler civarında.

Ticaret savaşının yani trump ın eseri.
    ABD de ise trumpın yasakları ile PMI epey yükselmişti yanlış hatırlamıyorsam 60 civarı anormal yüksek seviyelere kadar çıkmıştı.
    Ancak bu ticaret savaşı, uzun vadede asıl ABD yi vuracak.

Neden.?

Bunu anlattım diye hatırlıyorum. O sebeple kısaca geçeyim.

Dünyayı karşına almışsan ve eziyorsan, ezilenler birleşir, uzun süre katlanmaz. Güçlüysen katlanırlar ama gücün azaldıysa ayaklanmaya başlarlar.

trump ın koyduğu yasaklarla abd li firmalar iç üretime ağırlık verdi ancak, çok uzun yıllardır bedava yaşayan halk ve sanayisi tembelleştiğinden, pahalı ve yavaş üretim yapıyorlar.

Matbaada bastıkları USd ile dışardan mal almaya alışıklar.

Dışarısı kendi aralarında birleşirse Kİ ÖYLE yapıyorlar, ABD bu işin sonunda kaybeden taraf olur.

Maalesef beyinleri uyuşmuş ve güç sarhoşluğu genlerine işlemiş abd de bunu görecek göz kalmamış.

Aynı yatakta yattıkları kanka sı fransa bile abd ye bazı konularda sırt dönmüş görünüyor, almanya ile kolkola görünüyorlar. Tabi bu aldatmaca olabilir ama fark etmez.
    Dünya kazanacak, abd-ingiltere-fransa ve dolayısı ile yahudiler kaybedecek.

Tek kurtuluşları var. Bunuda iki üç yıldır üç beş kere yazmıştım. DÜNYA SAVAŞI ÇIKARARAK RAKİPLERİ ÖLDÜRMEK.

Toplu katliam. Şempanze nin doğasında var katliam. Onlar için zor alınacak bir karar değil, çok kolay alırlar ve hakları olarak görürler.
    yahudiler nasıl kendilerini üstün ırk, kalan herkesi köle olarak görüyorlar, tam olarak şempanze doğası.

Dünya savaşı çıkarıp bu gidişatı durdurabilirler. rakipleri Çin, şu an abd ve müttefikleri ile baş edebilecek durumda değil. Ama 20 yıl sonra Çin, abd ile baş edebilecek hale gelecek. O sebeple dünya savaşını acil çıkarmaları gerekiyor.

Rusya yı bilerek katmadım çünki, başı ayrı, gıçı ayrı oynuyor. Batı ve yahudi düşmanı gibi görünüyor ama her yıl onmilyarlarca dolar Rus emeğinide batıya taşıyorlar ve Putin ses çıkarmıyor. O işi anlamıyorum.?
    @NeAcaipDunya

6. bana kalırsa soğanların depolarda basılıp terörist denmesi büyük bir kırılımdır. artık ülke yeni bir boyuta geçmiştir.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Uzun süredir bahsettiğim simetrik üçgenin görüntüsünü aldım. Ucuna yaklaştı. Aşağı yada yukarı kıracak.
    Benim pozisyonu biliyorsunuz, yukarı kıracak diye umuyorum.

bist.jpg
    .

"Eğer aşağı kırarsa, 85bine yaklaşırken ilave alım emri girerim ha!" diyede balinaların yüreğine korku salıyorum.

.
    @NeAcaipDunya

8.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Hakkaten eyÖzgürlük keçi teşhisini daha önceden koymuş, doğal saydığım için aklımda kalmamış. Analiz konusunda eyözgürlükle rekabetteyiz anlaşılan.

Evet ekranı geç açtım, biraz ortama dalayım.
    Keçi keçiyi nerde olsa tanır Ali Cemal ,[emoji28]

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 64/853 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •