Sayfa 64/101 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 505 - 512 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1. İzliyorum hocam.

2. Bugünde alış kademeleri boş gibi görünüyor

3. anlık islemleride izliyorsaniz 75 lere basarken arada kac lotluk islemlerin olduguna denk gelmissinizdir ....

iki gundur bu tahtada ciddi manada derslik islemler var ...

ve emin olun hicbisey anlamiyorum diye dusunseniz bile bunu izleyerek zamanla anlayarak cok faydalanacaksiniz ....

arkadaslar ben bugun su hisseyi izleyelim diye tesadufen secmiyorum ..

ilk bes dakika zaten gunun nasil gececegine dair ipucunu veriyor ....

hatirlayanlar olacaktir YAZICI 19 lardayken önümüzdeki uc gun cok onemli iyi izlenmeli demistim ...

bu uc gunde ayni sey TAVHL icin gecerli ...
     Alıntı Originally Posted by urasimo34 Yazıyı Oku
    İzliyorum hocam.
     Alıntı Originally Posted by urasimo34 Yazıyı Oku
    Bugünde alış kademeleri boş gibi görünüyor

4. Hocam çok isteksiz davranıyorlar. bu seferde alış kışmında kademler düşük görünüyor hisse düşecek izlenimi veriyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by urasimo34 Yazıyı Oku
    Hocam çok isteksiz davranıyorlar. bu seferde alış kışmında kademler düşük görünüyor hisse düşecek izlenimi veriyorlar.
    totallere takilmak yerine anlik islemlere daha cok odaklanirsak sunu goruyoruz ki 15 bin 25 bin lotlar havada ucusuyor tek kalemde ....

ky den ziyade iki grubum kapismqsini andiriyor ...

yazicida da yasamistik bunu hatirlarsaniz ...

6. BIST 100

takip edenler bilirlerki endeksi pek takip etmem bakmam ...

fakat genel gorunum acisindan arasira orta vade ana duruma bakmak faydalidir ( gunluk 2 3 bin puanlik araliklar oynamalar degil kastim) ...

ÖNGÖRÜ

su an endeksteki formasyon onay alirsa 108 -110 araligina ageesif bi sekilde yukselecegini dusunuyorum ....

ki onay almasida bence cok olasi ( ama henuz onay almadi bunu gozardi etmeyelim )

7.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    BIST 100

takip edenler bilirlerki endeksi pek takip etmem bakmam ...

fakat genel gorunum acisindan arasira orta vade ana duruma bakmak faydalidir ( gunluk 2 3 bin puanlik araliklar oynamalar degil kastim) ...

ÖNGÖRÜ

su an endeksteki formasyon onay alirsa 108 -110 araligina ageesif bi sekilde yukselecegini dusunuyorum ....

ki onay almasida bence cok olasi ( ama henuz onay almadi bunu gozardi etmeyelim )
    bu öngörünüz ışığında, portföydeki 3 hisse hakkında herhangi bir durum değişikliği var mı sn aksakal?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by amdmclaren Yazıyı Oku
    bu öngörünüz ışığında, portföydeki 3 hisse hakkında herhangi bir durum değişikliği var mı sn aksakal?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hayir ...

portfoydeki hisseler gorece olarak zaten endeks kolerasyonu zayif hisseler ...

yani endeksteki bu hikaye ile bizim hisselerin hikayesi beraber yurumeyecek ..

fakat bu haftasonu muhtemelen iki hisse daha portfoye katilacak ve endeks kolerasyonu daha yuksek ve portfoy genel hisse secim mantiginin biraz disinda olacak ...

Sayfa 64/101 İlkİlk ... 1454626364656674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •