Sayfa 64/243 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 505 - 512 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1. 05/07/2017*tarihinde*Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş.(ETYAT)*payları ile ilgili olarak 0,91 - 0,95 TL*fiyatından 2.935.377*adet*alış*işlemi ve 0,96 TL fiyat aralığından 1.500.000 adet satış işlemi ortaklığımızca*gerçekleştirilmiştir.*Bu*işlemle birlikte Euro Trend Yatırım*Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki*paylarımız 05/07/2017*tarihi*itibariyle*% 7,18 olmuştur.
    İşlemin*detaylarına ilişkin bilgiler*aşağıdaki tabloda verilmektedir.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Alio sattigini kap a bildirmis 2.9 milyon almis 1.5 milyon satmis ama pasta da sattignda kendi gozukmhyor demek ki virmanla globaldan satmis galip hemen gir cik yapmaz ama umarim burdaki arkadaslarda kari realize etmeyi bilir herkese bol sans...
    Yarısı duruyor yani sıkıntı yok aga.
    Yatırım tavsiyesi değildir

3. Ben ykgyo dan yeni ciktim kardes he kar mi evet sukur kar ettim ama kardan zararim oldu bu adam bugun tavmdan 1.5 milyon satmis dikkt etmenizi tavsoye derim elindekini de yarin yukari kaldirip basmak istwyecektir bence he hikayesi uzunsa birsey diyemem ama direncleri onemli jnan teknik isliyor bak kagidin haftalik kapanisina falan bunlar onemli nereye gecemez falan doye he 1.26 yi gecerse uzaya gider orasi da biline ytd

4.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Ben ykgyo dan yeni ciktim kardes he kar mi evet sukur kar ettim ama kardan zararim oldu bu adam bugun tavmdan 1.5 milyon satmis dikkt etmenizi tavsoye derim elindekini de yarin yukari kaldirip basmak istwyecektir bence he hikayesi uzunsa birsey diyemem ama direncleri onemli jnan teknik isliyor bak kagidin haftalik kapanisina falan bunlar onemli nereye gecemez falan doye he 1.26 yi gecerse uzaya gider orasi da biline ytd
    Bereketini gör hocam. Aynen elindekileri yükseltip çıkarırsa film başlamadan biter. Dediğin gibi belli dirençler üzerinde tutunursa ralli yapar.
    Çok şükür bende galibin girdiği hiç bir tahtadan zarar etmedim lakin iyi takip istiyor.

5. Memleket nere senin zaza ??

Bu arada etyat var mi sende bu adam aldiklarini global is icbc bi yerden cakiyor bak bugun ku pastaya sadece alisi var metronun satislari globalden yapmis ama bildirimde 1.5 milyon sattigini soyluyor

6. Metrodan aldi globaldan satti ne yapacagi yarin belli olur .95 den alip 0.95 den satti yarin alacakmi satacakmi belli eder ama alip buralardan 1.5 miyon lot ile milleti mallandirmasi iyidir bu sattigi 1.5 milyon lotu yarin alsa isterse tavan yaptırır yarin ola hayrila

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by berkay26 Yazıyı Oku
    Metrodan aldi globaldan satti ne yapacagi yarin belli olur .95 den alip 0.95 den satti yarin alacakmi satacakmi belli eder ama alip buralardan 1.5 miyon lot ile milleti mallandirmasi iyidir bu sattigi 1.5 milyon lotu yarin alsa isterse tavan yaptırır yarin ola hayrila

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gizel tarafi o alanlar tavandan almis dusmez gibi bunun altina ayni fikirdeyim

8.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Memleket nere senin zaza ??

Bu arada etyat var mi sende bu adam aldiklarini global is icbc bi yerden cakiyor bak bugun ku pastaya sadece alisi var metronun satislari globalden yapmis ama bildirimde 1.5 milyon sattigini soyluyor
    Hocam memleket Rize.
    Şundan almış bundan satmış hepsi hikaye.
    Metro topluyor denildi son bir aydir hic almadi. Nerden alip sattığını bilmem.
    Ama galip 100 tahtaya girdiyse sadece bir kacindan erken kaçtı.
    Bende 80 den vardi biraz, birazda bugün 90 üstü aldim.

Sayfa 64/243 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •