Sayfa 64/1001 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 505 - 512 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Oranlar gayet iyi bence

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    oyak okt 0.0655 /// fiba hüsnünün fili 0.0611 /// temkinli muhafazakar kontrollü atak eralınki 0.1819 ...

güvenli olması sebebi ile mecburiyetten iş bankası kullanmak durumundayım. swift hesabının da kapatılıyor olması büyük avantaj benim için. bazı bankalar hesap kısıtı koyuyor ama swifte kısıt koymuyor .. olmaz öyle .... para valörlü işlem için bloke olduğunda , iş bankasının para piyasası fonunu otomatik almaması büyük dezavantaj... düşük orandan repo ne ya % 7 den ayıptır... olsun gene de
    iş bankası'nın rasyonel aklımızdaki yeri ayrı...
    Bence gene de olmasın.

Para işi ayrı, diğer işler ayrı.

Biz "olsun gene de işbankası'nın rasyonel aklımızdaki yeri ayrı" dedikçe piyasadan 4 puan düşük mevduat faizi vermeye, boşta kalan parayı %7 den değerlendirmeye, yani halkı sömürmeye devam edecekler.

3. Qnb 21.83 çok kötü

4. ANL yani ak portföy ikinci para piyasası fonunu akbankın uygulamasında listede göremedim. Nereden nasıl alınıyor bilen var mı?

Eski başlıkta bilgi varmış, sanırım Alternatifbank hesabı ile alınıyormuş, merak edenlere..

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    O 22.47 zaten m.k karşiligi yazilmis
    Anlamadim aslinde

6. Sadece alternatifbankdsn aliniyor tefasdada yok
     Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    ANL yani ak portföy ikinci para piyasası fonunu akbankın uygulamasında listede göremedim. Nereden nasıl alınıyor bilen var mı?

Eski başlıkta bilgi varmış, sanırım Alternatifbank hesabı ile alınıyormuş, merak edenlere..

7.  Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Qnb 21.83 çok kötü
    Onda kalan varmı hala

8. İst kaç arkadaşlar
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Sayfa 64/1001 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •