kademeli çıksaydınız sanki daha iyi olurdu, dört yıldır halka arz fiyatını ilk defa kalıcı gibi geçti gözüküyor...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasları görmedim ama totalde para çıkışı var görünüyor. Bence bugün hayırlı bir gün olmadı. Finans'ın takasında kaydileştirilen ortak satışı bugün gerçekleşmiş olabilir. (tamamen tahmin) 5 milyon lot işlem akıllara zarar... Biz temettü 45 kuruş mu 48 kuruş mu gelir aceba diye hesap yapan adamlarız. 5.50'den dakikalar içinde 4.60 gören hisseyi tekrar 5.2 civarında görünce sattım geçtim iyi para verdi. daha fazlası olsun inşallah alanlar da kazansın.
Genel takası verebilecek olan var mı bakalım metro aldıklarını nereye virman yaptı
galip bu hissede güniçinde de hisseyi /%10 yaptırıp milletin dikkatini çekiyor ky atlıyor tabii galip Ekibi ellerinde ki malları saat saat kontrol ediyor millet aldıkça gün içinde bu sefer taha -%10 kadar hisseyi aşağıya çekiyor bunu niye yapıyor tavan tavan yapmaktansa oynaklık yapıp hissenin f/k ve çarpanları yukarı çekmeden düşük fiyattan malı çalıyor gibi me geliyor
Aynı taktik FONET uyguluyor aylarca....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil
alan metro veren tacirler gedik oldu nette belki 100 bin satış olmuştur
Yatırımcılar Pagyo soguklugu var nedense aynı zaman da patronlarda alım yapmıyor nedense !1 demekki kendilerine 4 tl ucuz gelmiyor.
para analiz de http://www.paraanaliz.com/2017/genel...ardesim-19453/
Bence önümüzde ki gyo bir kriz çıkarsa şaşırmam yeşil gyo patron mal satıyor nakit akımlarını kredi almaktansa halka açık şirketler üzerinde paylarının satarak şimdilik sağlıyorlar diye düşünüyorum finans kesimi inşaat sektörüne kedi vermekte çekimser davranıyor olabilir mi
Yer İmleri