Karcebe yakışır dostum ne diyelim katılıyorum sana
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karcebe yakışır dostum ne diyelim katılıyorum sana
6 aylık bilanço ile 3–3.5 arasına oturabilir.Sonrası ise zaman gösterecek.Hayırlısı artık.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.
Mantıklı dostum B ğurubuna girecekse yolu var bence karıda var yatırımlarıda var daha ne olsun en azından borsada a gurubunda olan bi çok hisseden daha iyi ortak satışı yapmazlarsa bu hisse uçar nereye gideceğini kestirmek zor tarihi zirveler gelebilir..
2.62 yi kırınca şenlik var
Galip gelmediği sürece ve gün içi tavan yapmadığı sürece çok güzel yerlere gelebilir.ytd.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirket bilinçli olarak ne yaptığı anlaşmanın ortalama gelirini yayınladı ne Kartal projesindeki satışlarla ilgili gelir hakkında bilgi verdi nede İstanbul Kilyos daki konut imarlı arsasıyla ilgili açıklama yaptı!? bunda kasıt aramak kadar doğal bir durum olamaz açığa satışın olmadığı tahtada baskıyla yıllardır millete kan kusturan bu vicdansızlar endeksin %100 doların avronun nereye gittiğinin hesabını iyi yaparken hertürlü lüks şekilde aileleri ve yandaşlarıyla yaşarken hissedarlara lanet oktmaya devam ediyorlar.Dürüstlük neyse öyle davransınlan şirketin değerini gizlemesinler.biryerlerden torpillimi bunlarda üstü kapalı açıklamalarla olağan durumları işleri gizliyorlar!?
hissenin çoğu ellerinde temeddü verseler kendilerine verecekler!baskılayarak geri kalanlarıda haber akışını üstü kapalı yazılarla geçiştirip topluyorlar,siz 10 katı kazanırken küçük yatırımcı olarak bizlere hainlik yapmış olmuyormusunuz!? dolar avro kaçtı bu hisse 1 dolar dahi etmiyor onca değere ve değer artışına rağmen vicdansızlık etmeyin krgyo babaları anaları!
Sayin cefaks beyi kim aldi kim versi paylasmasi icin davet ediyorum yada baska birileri de paylasabilir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri