Teşekkürler arkadaşlar. Aynı duyguları/düşünceleri paylaşıyoruz, emin olun.
Sayın selçukoğlu bu beklentilerin dışında çok akla gelmeyen/dillendirilmeyen ve bence oldukça olası ve potansiyeli bulunan bir etmen de şirketin bir prodüksiyon anlaşması yapması.
2018 de sadece bir dizi prodüksiyonu ile şirket 3 mn tl kar açıklamış. Bu yönde gelecek olan bir haber bizi çok olumlu etkileyecektir.
Bu beklentimi, ancak şirketin tamamen gıdaya dönmesi/bu yönde alacağı bir karar(isim değişikliği) bozabilir.
Hayırlısı.
Saygılar...
Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız.Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok.
Körle yatan şaşı kalkarmış.
Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız.Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok.
Sayın lokasyon sanırım yanlış anlaşıldım. Beklentim olan prodüksiyon anlaşması isim ve alan değişikliğinde ortadan kalkar demek istedim. İsim ve unvan/çalışma alanı değişikliği her türlü olumlu yansır. Hem prodüksiyon işi hem de gıda olursa tadı çok farklı olur.
Saygılar...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri