Sayfa 64/170 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 1353 madde; 505 - 512 arası.

Konu: CRFSA - Carrefoursa

1.  Alıntı Originally Posted by interlude Yazıyı Oku
    Herkesi uzman usta üstad sanıyorsunuz. Sıkıntınız burda. Malı 30 üstünden alırsan mağdur olursun. 8 den alırsan kazanırsın. 18 den sattıgın mal bir daha 18 tl ye gelmediyse bu kadar kan gövdeye rağmen gelip üstadlık yapmazsın. Utanır insan yani.
    Borsada para kazanmanın tek bir yolu var doğru hisse doğru zamanlama.
    Şuan crfsa hissesini övende gömende haksız. 8 tl den gelmiş 22 tl de taş gibi duruyor.
    Olay bundan ibaret. Maliyetin kötüyse seni kimse kurtaramaz.
    Kesinlikle katılıyorum. Bir de benim gibiler var satıp tekrar girenleri onu da yapmasam 10 numarayı. Aslında psikolojik bir durum. 10 civarından aldık kendi adıma 20 civarı verdim 38 gitti. Düşünce tekrar 38 lere gider diye psikolojik olarak kendimizi sartlayip girdik veya girenler oldu. 17-18 den alanlar bile daha geçen hafta 28 den verse yüzde 50 den fazla kardaydi.

Ne diyelim kısmet. 30 üstü maliyetli arkadaşlara Allah kolaylık versin. Hisse elbet zirvelerini test edip geçecektir ama ne zaman olur bekletir mi bilmemem.

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

2.  Alıntı Originally Posted by borsamağduru32 Yazıyı Oku
    Arayıp talimat vermeniz gerekir, yoksa rüçhanlarınız uçabilir
    İş bankasını aradım, internet bankacılığından yatırım/rüçhan hakkı - talimat verme kısmından para aktarımı sonrası onay verilmesinin yeterli olduğu cevabını aldım. Yani internetten oluyormuş. İnternet bankacılığına Akıllı tel app İşcep değil tablet veya masaüstünden girmek gerekiyor.
    Hayırlı kazançlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Aynen öyle laptop VS ( cep 'ten değil) den daha önce imzalamadıysanız RISK BILDIRIM FORMU bu imzalamanız gerekiyor ...

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bana sabah gelen mesajı ekledim

CRFSA-CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TICARET MERKEZI A.S. 24.11.2020 itibari ile %22,57140 oraninda bedelli sermaye artirimi ve eszamanli olarak %85,10794 oraninda sermaye azaltimi baslatmistir. Sermaye artirim katsayisi 17 TL'dir. Sermaye artirimina katilmak ISTEMIYORSANIZ Ruchan kuponlarinizi 02.12.2020 tarihine kadar satabilirsiniz. Sermaye artirimina katilmak icin 07.12.2020 tarihine kadar Subenize basvurup RISK BILDIRIM FORMU imzalamaniz gerekmektedir. Formu imzalamayan yatirimcilara bedelli sermaye arttirimi kullandirilmayacaktir. Formu imzalayan yatirimcilara 08.12.2020 tarihinde kullandirilacaktir.
     Alıntı Originally Posted by BPP Yazıyı Oku
    Aynen öyle laptop VS ( cep 'ten değil) den daha önce imzalamadıysanız RISK BILDIRIM FORMU bu imzalamanız gerekiyor ...

5.  Alıntı Originally Posted by interlude Yazıyı Oku
    Herkesi uzman usta üstad sanıyorsunuz. Sıkıntınız burda. Malı 30 üstünden alırsan mağdur olursun. 8 den alırsan kazanırsın. 18 den sattıgın mal bir daha 18 tl ye gelmediyse bu kadar kan gövdeye rağmen gelip üstadlık yapmazsın. Utanır insan yani.
    Borsada para kazanmanın tek bir yolu var doğru hisse doğru zamanlama.
    Şuan crfsa hissesini övende gömende haksız. 8 tl den gelmiş 22 tl de taş gibi duruyor.
    Olay bundan ibaret. Maliyetin kötüyse seni kimse kurtaramaz.
    Herkesi üstad sanmıyoruz sana üstad dediğimi gördün mü ? forum da 2 -3 kişiyi takip ediyorum birisi de sasa500. fikirlerini değerli buluyorum sen yazdığın zaman değil ama o yazdığı zaman merak ederek okuyorum.. evet o erken davrandı ben 21.80 35.04 ve 32 den büyük satış gerçekleştirdim tekrar 22-24 arası geri aldım şova gerek yok diye yazmıyorum. Kağıdı ilk 7,5 civarı aldığımda burada tek sas500 vardı. kimseyi savunmuyorum kendi yatırımıma bakarım istediğim kişiye de üstad diyebilirim, sen demezsin olur biter genelleme yapmaya gerek yok..

6. İyi günler elimde 151 tane ruchan var bu bedelliye girersem 560lira para vercem bana 33 hisse gelcek. Ama ben bunlari ornek 29liradan verip gelen paraya 35 tane hisse alıyorum. Hesabimda bi hata mi var yada ne yapmalıyım yardim lutfen

Alıntı Originally Posted by kprleo Yazıyı Oku
    Herkesi üstad sanmıyoruz sana üstad dediğimi gördün mü ? forum da 2 -3 kişiyi takip ediyorum birisi de sasa500. fikirlerini değerli buluyorum sen yazdığın zaman değil ama o yazdığı zaman merak ederek okuyorum.. evet o erken davrandı ben 21.80 35.04 ve 32 den büyük satış gerçekleştirdim tekrar 22-24 arası geri aldım şova gerek yok diye yazmıyorum. Kağıdı ilk 7,5 civarı aldığımda burada tek sas500 vardı. kimseyi savunmuyorum kendi yatırımıma bakarım istediğim kişiye de üstad diyebilirim, sen demezsin olur biter genelleme yapmaya gerek yok..
    Kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar.Sabreden kazanır. Sn Sasa nın ve Sn yağmurelifin yorumları ile 7,5tan bende maliyet yapıp 28den çıkmıştım.İnşallah benden alanlar da kazanmıştır.Daha sonra 27den girip kademeli alışlarla 26ya indirdm.Bekliyorum kazanacağıma inanıyorum.İnşallah hepiniz de kazanırsınız.Sabır.YTD.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by interlude Yazıyı Oku
    Çok güzel anlatıyorsun da . O kadar kan gövdeyi götürdü fıs mıs. Tek birşey soracağım senin sattığın fiyata geldi mi?
    Hımm pardon ben ıstıyorumki herkes satsın , fiyat düşsün ben alayım :D aklını başka yerde başka şekilde kullan bana %60 yeter sana %300 yetmez...
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Sayfa 64/170 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •