Boşuna tahrik etme 1e 6 kar yeter
Boşuna tahrik etme 1e 6 kar yeter
73 te acilan pazardan mali alan ciger yürek dahil her turlu sakatati yemistir, buyuk cesaret..
Ölümsüzlük ilacını bulmuş diyorlar![]()
Aynen! Ama burdan alanın herşeyi "göze aldığı" kısmına katılmıyorum. Burdan alır, sonra 2 taban yedi mi başlar mızmızlanmaya. Gider spk ya mailler fln atar. Twitter da tagler fln açılır... Yapmayın böle şeyler arkadaşlar...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Günlük takas yok mu arkideşler... Biri atıverse olmamı
2020/12 bilançoya göre yıllık hisse başına 3tl/yıl ciro yapmış. %20 karla çalışıyor. hissenin ederi 6tl. Galiba ölümün ilacını bulmuş olmalıki 73tl olsun. bu fiyatlardan alanlar, parayı çöpe atıyorlar. ya da ben yemesini bilmiyorum alın sizi yiyin demek istiyorlar
Bir çılgınlıktır gidiyor. Sağlıklı bir düzeltme bile görülmedi. Investing yorumlarını okusanız profili daha iyi anlarsınız. 3 kuruş parası olanlar birbirini algı yapmakla suçluyor. Açıkçası ben balinalarin elinde altına dönmüş bu kağıtla ilgilenmiyorum.
DEVA , eczacibasi, dem ilac gibi çok iyi ilac firmaları varken tek işi flakona başkasının lisanslı aşısını basmak olan bir dolum tesisine bir biontech veya Pfizer muamelesi yapılması...
Hatta öyle ki turk ilac da 130 kişi korona aşısı gelistirme faaliyetlerinde çalışıyor diyenler var. Ben bu haberlere gülüyorum.
Biz ky akıllı olmak zorundayız para kolay kazanılmıyor.
EGEEN ile karşılaştırdım da .
Buraya kadar teknik analiz cesareti denebilir belki,
Ama bundan sonrası finansal analize ihanet olur .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri