Sayfa 64/180 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - 2

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Eline sağlık Tolga abi [emoji106][emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Teşekkür ederim Canel bey

3. Eline sağlık Tolga abi [emoji106][emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

4. Selam bu goody ne zaman oltaya takılır. Varmı bir analıziniz teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Eline sağlık Tolga abi [emoji106][emoji122]

Teşekkür ederim Canel Bey

Alıntı Originally Posted by Speed78 Yazıyı Oku
    Selam bu goody ne zaman oltaya takılır. Varmı bir analıziniz teşekkür ederim
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Ortada ne balık kaldı, ne de olta. Herkese geçmiş olsun...

6.  Alıntı Originally Posted by Speed78 Yazıyı Oku
    Selam bu goody ne zaman oltaya takılır. Varmı bir analıziniz teşekkür ederim
    Sayın Speed78,

Sayın BJK Coccinella'nın takip ettiği göstergeler geçen günkü nerdeyse tüm hisselerin taban olması sebebiyle belirli bir süre tahmin edilebilir değerlerden uzak kalacaktır.

Selamlar
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Sayın Speed78,

Sayın BJK Coccinella'nın takip ettiği göstergeler geçen günkü nerdeyse tüm hisselerin taban olması sebebiyle belirli bir süre tahmin edilebilir değerlerden uzak kalacaktır.

Selamlar
    Tam olarak olanı biteni özetlemişsiniz balık abi. Arkadaşımızın sorusunun askıda kalmasını istemediğimden bir kart yayınlıyorum. En başta bant genişliklerinin yüksek olması göze çarpsa da zaten MACD kriterinden de geçememiş durumda... İyi geceler...

Sayfa 64/180 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •