Sayfa 64/896 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 505 - 512 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Eylül de her şey güzel olacak inşallah. Agustos ayı bu şekilde bitsin
    Abi sizin bu hissede olmanız ve bu hisseye çok güvenmeniz bana ayrıca güven tazeletiyor... saygılar
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

2.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Tahvil sahibi, tahvil çıkaran kuruluşun uzun vadeli alacaklısıdır... Tahviline karşılık şirketten hisse senedi talep ediyorsa, o hisse senedinin gelecekte çok değerleneceği anlamı çıkar... İşte kap'ta yer alan haberdeki incelik burada... Tahvil sahipleri alacaklarına karşılık nakit yerine şirketten hisse senedi talep ediyor ve şirket de ödemesini daha önce geri alım yaptığı elindeki hisse senetleri ile yapıyor...

Her şirkette tahvil sahipleri bu şekilde hisse senedi ile alacaklarını tahsil etme yoluna gitmez. Sadece bugün ve gelecekte çok güvendikleri şirketlerden bu şekilde alacaklarını hisse senedi ile tahsil etme yoluna giderler... Kendi adıma söylemek gerekirse doğru yerdeyim...
    Tahvile dayalı borçlarını hisse senedi ile her şirket ödemez, ödeyemez.

Bu iç ve dış piyasanın şirkete olan güveninin bir emaresidir. Sasa'yı bu yönden tebrik ederim.

Sasa'da sabırla bekleyen ve düzenli olarak ekleme yapanları da ayrıca kutlarım.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şirketin önceki yatırımları kademeli olarak devreye giriyor.

En önemli dev yatırımları olan Rafineri ve Liman yapımı ise artık eli kulağında.

Zaten uzun vadeli düşünenler hissede ağırlıklı, çünkü ; haftalık RSI 78 (aşırı alım) aylık RSI ise 90,09 (aşırı alım)

Bu saatten sonra 5 kademe düşmüş, 10 kademe çıkmış hiç bakmıyorum. Büyük resme odaklandım.

İnşallah Rabbim bu güvenimizi boşa çıkarmaz. Herkese bol kazançlar dilerim.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Tahvile dayalı borçlarını hisse senedi ile her şirket ödemez, ödeyemez.

Bu iç ve dış piyasanın şirkete olan güveninin bir emaresidir. Sasa'yı bu yönden tebrik ederim.

Sasa'da sabırla bekleyen ve düzenli olarak ekleme yapanları da ayrıca kutlarım.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şirketin önceki yatırımları kademeli olarak devreye giriyor.

En önemli dev yatırımları olan Rafineri ve Liman yapımı ise artık eli kulağında.

Zaten uzun vadeli düşünenler hissede ağırlıklı, çünkü ; haftalık RSI 78 (aşırı alım) aylık RSI ise 90,09 (aşırı alım)

Bu saatten sonra 5 kademe düşmüş, 10 kademe çıkmış hiç bakmıyorum. Büyük resme odaklandım.

İnşallah Rabbim bu güvenimizi boşa çıkarmaz. Herkese bol kazançlar dilerim.
    Düşünceleriniz ve yorumlarınız benim için değerli sayın karayel... Daha sık olarak foruma bekliyoruz.... saygılar

4. Net para girişi olan hisseler sıralamasında hiç de fena durumda değiliz

5. Bu para giriş çıkış işine hiç aklım basmıyor. Bir gün para girişi öbür gün para çıkışı oluyor. Bir kısır döngü adeta.

6. Keşke bir daha ne zaman bölünür lot sayımız artar nasılsa tekrar aynı hızla eski yerine geliyor. 😁😊

7. Piyasalar merkez bankasının faiz indirimini kısa sürede hazmetti, yeniden endeks yukarıya döndü

8. Vay vay son beş dakika agresif alımlara sahne oldu

Sayfa 64/896 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •