astor ,gesan,europower ve cwene birbirlerinden cesarat almaya çalışarak çıkmak istiyorlar...bakalım önce kim tavan olacak ?? benim tahminim cweneden yana...
![]()
astor ,gesan,europower ve cwene birbirlerinden cesarat almaya çalışarak çıkmak istiyorlar...bakalım önce kim tavan olacak ?? benim tahminim cweneden yana...
![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
trene atlamak isteyen biraz elini çabuk tutması lazım...tren kalkıyor...ileride hızı 250 km ye çıktığında istense bile trene binilemez...demedi demeyin...gesan gibi sonradan trene arkadan bakmayın...
hakket kardan adam ,rex, blacdog gibi adamlar nerde yahu...galiba bu hisse 200 lere çıktığında bunlar gelip pahalı da pahalı demeye başlayacak...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
aman kim geliyorsa gelsin de fb gelmesin...adam tam bir ters indikatör...geldiği zaman kesin satmak lazım...sattığı vakit de kesin almak gerek...ama tahminlerime göre o bu dip fiyatlardan almaz...kim bilir hangi hissede heyecan ile birlikte dayak yiyiyor...cwene ancak tavan tavan gittiğinde o fark edecek hisseyi...
aylar önce sektör hisselerinin artık daha montanlı işler alacağını söylemiştim...gerçekten de son günlerde atılan iş kapları inanılmaz...ihtiyaç çok yüksek...şirketler harıl harıl çalışıyor ve işlere yetişmek istiyor...bunun için de kapasitelerini sürekli artırıyorlar...cwenenin 1800 olan panel kapasitesi 3000 bine çıkacak...
Yer İmleri