Sayfa 64/568 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 4540 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Trump dün, "Çin geri adım atacak ama nasıl yapacağını bilmiyor. Telefon etmelerini bekliyoruz. Arayacaklar" demişti. Çin hükümetinden ABD'ye gümrük tarifelerini %34'ten %84'e çıkarma kararı geldi.

ne oldu turp dikkat et kıçına bu çekik gözlüler çip takar haberin olmaz
    Trump doğru yolda ilerliyor, şuan 104-84 %20 karda ve çok satan çin, daha az satan abd. Abd Çin cari acığı %20 vergi ile azaltıldı, ticari olarak gayet mantıklı. En sonunda 104-84 silinir tüm ürünelre %20 vergi kalmış olur. Biraz geleceği okumaya çalışalım viop gözü ile değil, ekonomi mantığı ile.

2. Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    1 sa
    Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev:

“İsrail bizim dost ülkemiz. Bu dostluk uzun yıllardır zor zamanlarda defalarca kendini gösterdi.â€

“Türkiye ve İsrail arasında yaşanan her türlü anlaşmazlık bizi endişelendiriyor.â€
    https://x.com/metropolmedya_/status/1909915497522479167
    reis ne diyecek acaba
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. petrolun düşmesiyle tüm tedarik zinciri siparişleri iptal yoluna gidiyormuş...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Herif bu sefer sağlam sapladı dayu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Trump dün, "Çin geri adım atacak ama nasıl yapacağını bilmiyor. Telefon etmelerini bekliyoruz. Arayacaklar" demişti. Çin hükümetinden ABD'ye gümrük tarifelerini %34'ten %84'e çıkarma kararı geldi.

ne oldu turp dikkat et kıçına bu çekik gözlüler çip takar haberin olmaz
    Amerika’yı göçert de işimize bakalım.. %100 nakitteyiz hayvanları zor tutuyorum..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Trump doğru yolda ilerliyor, şuan 104-84 %20 karda ve çok satan çin, daha az satan abd. Abd Çin cari acığı %20 vergi ile azaltıldı, ticari olarak gayet mantıklı. En sonunda 104-84 silinir tüm ürünelre %20 vergi kalmış olur. Biraz geleceği okumaya çalışalım viop gözü ile değil, ekonomi mantığı ile.
    geleceği okuma işini siz yapın ben yaşananlar içinde para katlama derdindeyim 2 aydan beri öngörülerim temel teknik hepsi oturdu gerisi beni ilgilendirmiyor ha mantık demişin sen inanıyormusun mantıkla yönetildiğine
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Amerika’yı göçert de işimize bakalım.. %100 nakitteyiz hayvanları zor tutuyorum..
    tepesinden bastık buralara geldik dip bölgelerine yakın giricez piyasalar tarife ilacına bünyeleri biraz daha alışsın
    FORMASYON AVCISI 53

8. ABD Hazine Bakanı Bessent: (Çin hisselerininin ABD borsalarından çıkarılması hakkındaki soru) Her şey masada
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 64/568 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •