Sayfa 640/1001 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Heyecanlisin demi [emoji3]
    Keske dun satis verseydim diyormusun
    Bu hafta yüzde 70 çıkabilirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hacimde günlerdir 20 milyarın üstündeymiş.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    100k daha tcd alisi girildi..
    Toplam portfoy 363k ile kefen param haric full tcd li oluyorum
    Vatana millete hayirli ugurlu olsun...
    üstadım, açık konuşmayı her zaman sevdiğimden tcd'yi tebrik ettiğim kadar, seni de tebrik etmek istedim. çünkü günlük getirilerde tcd açısından olan en ufak bir gerilemede bazılarımız bu
    fonun çok fazla büyüdüğünü ve getirilerin düşmeye başladığını, bu nedenle farklı fonlara geçmeyi düşündüklerini
    söylerken sen, sürekli olarak bu fonun sadece geçen ayın tablosuyla değerlendirilemeyeceğini ve her an sürprizlerle güzellikler yapacağını söyledin.
    tcd'yi hepimize sevdirdin, hem de gerekçelerini en anlaşılır şekilde açıklayarak. bu yüzden her türlü tebriği ve taktiri hak ediyorsun. bol kazançlar dileğiyle

Saglikli yukselis icin
    Bugun maks 120.959 da kapatmasi lazim
    Asagida ise 119.500 altina kirmamasi lazim...

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, açık konuşmayı her zaman sevdiğimden tcd'yi tebrik ettiğim kadar, seni de tebrik etmek istedim. çünkü günlük getirilerde tcd açısından olan en ufak bir gerilemede bazılarımız bu
    fonun çok fazla büyüdüğünü ve getirilerin düşmeye başladığını, bu nedenle farklı fonlara geçmeyi düşündüklerini
    söylerken sen, sürekli olarak bu fonun sadece geçen ayın tablosuyla değerlendirilemeyeceğini ve her an sürprizlerle güzellikler yapacağını söyledin.
    tcd'yi hepimize sevdirdin, hem de gerekçelerini en anlaşılır şekilde açıklayarak. bu yüzden her türlü tebriği ve taktiri hak ediyorsun. bol kazançlar dileğiyle
    Hayrani ustadim
    Bilmukabele
    Inanin burada olmamdaki amac hepimiz kazanalim.
    Tcd olmeyen asker gibi
    Her öldu dendiginde kabuklarindan siyrilip daha guclu cikis yapiyor...
    Konyaya selamlar...

7.  Alıntı Originally Posted by Didi Yazıyı Oku
    Tcd 2,29+%
    Kralım ihanetimi affet mümkün olan en kısa zamanda döndüm geldim..çıkmaz olaydım, gitmez olaydım😋

8. merhaba arkadaşlar bizim gibi ky'ya faydalı olabileceğini düşündüğüm paylaşımlar yapılmış. https://www.ekonomist.com.tr/kapak-k...yapmali-2.html

Sayfa 640/1001 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •