Sayfa 640/1001 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Adalet Bakanı Gül: "(Kovid-19 tedbirleri) Bayramdan sonra tüm uygulamalar yumuşatılacaktır, planlarımız hazırdır."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,187
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ankara Valiliği'nce, Ankara'da çiftlik evinde alem yaptığı iddia edilen emniyet müdür yardımcısı ve komiser yardımcısı hakkında soruşturma başlatıldığı, görev yeri değişikliği ve görevden el çektirme işlemi uygulandığı belirtildi.

Ankara Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nce, emniyet müdür yardımcısı ve komiser yardımcısının, çiftlik evinde bir grup kadınla alem yaptığına ilişkin basında yer alana haberler üzerine açıklama yapıldı. Açıklamada, "Gölbaşı ilçesinde nisan ayı başında meydana gelen ve basına da intikal eden, bir emniyet müdür yardımcısı ve bir komiser yardımcısının çiftlik evinde alem yaptığı konusuyla ilgili olarak ilgililer hakkında derhal soruşturma başlatılarak Valiliğimizce 06.05.2020 tarihinde görev yerleri değişikliği yapılmış, soruşturma kapsamında görevden el çektirilme işlemi uygulanmıştır" denildi
    Acaba ihbar eden kim ?,alem yapanlar hangi siasiye hizmet ediyor ?,yoksa hökömete muhalif kesimmi ?...soru,soruları takip eder,bu ortamda meydanda çok bilgi kirliliği varken ben şahsen kimseye güvenmem haber olarak,çok suçlu tanıdık hepsi aklandı,hükümete yakınlıkları varsa hep,ak,pak

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Acaba ihbar eden kim ?,alem yapanlar hangi siasiye hizmet ediyor ?,yoksa hökömete muhalif kesimmi ?...soru,soruları takip eder,bu ortamda meydanda çok bilgi kirliliği varken ben şahsen kimseye güvenmem haber olarak,çok suçlu tanıdık hepsi aklandı,hükümete yakınlıkları varsa hep,ak,pak
    Organizatör İnstagram’da yayınlamış eğlenceyi , oradan da yayılmış , zaten biri emniyet müdür yardımcısı olunca hemen tanınmış

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,187
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Adalet Bakanı Gül: "(Kovid-19 tedbirleri) Bayramdan sonra tüm uygulamalar yumuşatılacaktır, planlarımız hazırdır."
    Acaba ne planları var,bak ortalık günlük,güneşlik oldumu diyecekler,İreisleri zaten çifte bayram yapacağız demişti,sanırım 19 mayısı kastetmemiştir,milli bayramlara ve TC ibaresine düşman olanlardanda bu beklenemez,üstelik demokrasi bir araçtır,amacımıza ulaşana kadar diyenlere hiç güvenilmez.

5. Denize girmek yasak.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Denize girmek yasak.

Fakat AVM serbest!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Fakat AVM serbest!
    Tuz virüsün yapısını bozuyor diyorlar.

Deniz yassak.

Mesafeli güneşlenme ve girme olmalıydı.

D vitaminide şart.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 640/1001 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •