TURCAS TURCAS TURCAS, bugün çok hareket beklediğim bı kağıt,bı tavan her an bekliyorum, çoktandır dinleniyor, tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
TURCAS TURCAS TURCAS, bugün çok hareket beklediğim bı kağıt,bı tavan her an bekliyorum, çoktandır dinleniyor, tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
Bazıları %30'u tamamlamış, bazıları %20 küsürlerde. Bu arada %30'un minimum olduğu, isterlerse %50'ye çıkabilecekleri söyleniyor. Ancak onun için tahvil satmaları gerektiği ve tahvil alan olmadıkça %30 üstüne hemen çıkmaları mümkün olmayacağı için %30'dan %50'ye çıkış olacaksa da uzun vadede yeni para girişleriyle ve zaman içerisinde yavaş yavaş gerçekleşecek gibi görünüyor.
BES fonları için hisse oranının çok daha yüksek olması her şekilde en mantıklısı olmalı diye düşünüyorum. Bence burada eleştiri fonların hisse almasından ziyade, borsa düştü diye sosyal medyada yükselen tepkiler nedeniyle bunun olması kısmı. Yoksa normal bir zamanda böyle bir karar alınsa kimse yanlış demezdi sanırım. Uzun vadede emekli olacak vatandaş için böylesi daha kazançlı olsa gerek.
Bu ne şimdi bu !!
Yer İmleri