Fed bu akşam Şahin değil Kartal olacak galiba.
Bu gidişle kırılgan 5 linin kırılmadık yeri kalmayacak gibi.
Fed bu akşam Şahin değil Kartal olacak galiba.
Bu gidişle kırılgan 5 linin kırılmadık yeri kalmayacak gibi.
Hocam bunu yapanlar illaki olacaktir. Suan kredi cekmenin şartları ne bilmiyorum ancak 4.50 ile 5.50 arasi dolarin hareket edecegini öngören bir insan asagi yukari %25 civarı kar elde ediyor. Bankanin bu paraya veregi faizin yillik %18 civarinda oldugu ortamda yillik %12 karla bu krediyi dagitmasi cok sacma hatta Essegin aklina karpuz kabugu getirmektir.
Dediginiz gibi hicbir kari olmasa dahi akla karpuz kabugu gelince insanda boyle bir işe girme isteği uyandiriyor
O 200 de verirse bizim pokerciler bir 200 daha ister.......Açıkça Londra posta koyuyor...ve adamı artık istemediklerini açıkça ilan etmişler....Bu döngünün kırılması Halka bağlı......Eğer halk meselenin ciddiyetini anlamaz ise Venezuela olacağız...........
Japonlar bile ümidi kesmiş.......
Yani bence de.O londra konuşması yapılmayacaktı.Akp ve reis için londraya gitmek büyük hataydı,o konuşmayı yapmak daha da büyük hata.Reis bence kalmalı.Gelecek ekonomik kriz başka bir başkanın kucağına bırakılmamalı .Bence ekonomiyi bu hale getirenler kriz esnasında yönetimde olmalı.
Emekli ikramiyeleri full dolara çevrildi galiba ! Mali politikalardaki gevşemenin bedelini ödüyoruz
Mali politikada sıkılaşma gerçekleşirse 200 bazpuan yeterli gelebilir.
Ancak Mart 2019 yerel seçimleri için popülist uygulamalar sürdürülürse para politikasındaki adımlar yeterli gelmez. Londra sadece bunları söylüyor. Yoksa bence biz kendi kendimizi köşeye sıkıştırıyoruz. Bunu kabul etmek aslında sorunun çözümü için de büyük fayda sağlar.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
O Samsunda Dolar isterse 1000 Tl olsun bize ne diyen ....ler beter olacakki o zaman yeter olsun . O gün gelene kadar 1 cent işlemez abbas ve onun yandaş takımına. Crash tam göbekten vurup dağıtmadan benim CAHİL kafa Dolarda kalmaya devam der heleki Dolar 1000 Tl olsun farketmez diyen ... çocukları varken Dolar bozup bunlara yedirirsem kendimi salak hissederim.
Ne yapalım şimdi Heval abd' nin istediğini mi yapalım? Ekonominin içine ettiler, birçok beceriksizi bakan yaptılar... Oy vermemek için benimde birçok sebebim var ama bunu abd'nin, israil'in yada bilmem kimin istediği için olmasını istemiyorum... Birilerinin güdümünden çıkıp başkalarının güdümüne girmek istemiyorum...
Yer İmleri