Güne despc Dgate gibi hafif pozitif başladı. Alctl ve arena gün boyu eksi idi. Şu anda bir baktım muazzam fark oluşmuş![]()
Güne despc Dgate gibi hafif pozitif başladı. Alctl ve arena gün boyu eksi idi. Şu anda bir baktım muazzam fark oluşmuş![]()
bilanço yarın veya ertesi gün gelebilirfakat olumlu geleceğini düşünmüyorum inşallah fazla zarar yazmaz
Keşke alcatelin portfoydeki miktarı bu mal Netaş kadar olsaydı..bunun spegi tam bir mal...hem de mal oğlu mal..
Sursene lan düşük iq ...bak kynkalir mı..ama ne istiyor anlayamıyorum..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Nedense aklıma 2012 yılı Nisan ayı geldi önden brisa ardına Netaş hoş ve güzel bir yıldı...
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
Ky kalmasa spek ne ekmek yıyecek
ayak işlerinden kastım ZTE ile ortaksın cisco malını satmak . Buyuk fırmaların satıs malıyetlerını ustune ala somurulen bır fırma kabugundan cıkıp yıldızlasacak ama ZTE devreye gırmedı giremedi bir türlü. Dunku konusmada zaten konusmacı ZTE ile anlasırsak dıye cumle ettı senın netas dıye sırketını almıs hala anlasırsak...
Bilancoya gelirsek 50 mılyon zarar acıklar yada 50 mılyon kar...neyı nereye koyduklarına baglı
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Yer İmleri