Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Fed/Bullard: Dolar rezerv para birimi olmaya devam edecek, salgın büyük olasılıkla bu pozisyonunu güçlendirdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD'de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1931 artarak 81 bin 987’ye ulaştı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 627 artarak 32 bin 692 oldu.
AK Parti Sözcüsü Çelik: "(HDP-İYİ Parti arasındaki tartışmalar) Bu Millet İttifakı kimlerden oluşuyor, bunu bilmek herkesin hakkı."
Yer İmleri