Tekn ik olarak bitcoin dusecek gözüküyor.10 yil cikmiyabilir.
Trenin son vagonu olabilir.
Tekn ik olarak bitcoin dusecek gözüküyor.10 yil cikmiyabilir.
Trenin son vagonu olabilir.
USB'ye gerek yok. Bir parça kağıda yazıcıdan bastırın şifreyi yeter. Elektronik ortamda saklamaya göre daha güvenli.
Yazıcıya güvenmem diyorsanız, wireless özelliği olmayan bir tanesini kullanın ya da elle kendiniz yazın. (bunu önermem)
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Parayi bi yere gonderdim ve aldim...
100 tane verdim 500K dolar..
Denildigi gibi 350K dolar oldu ve sattim, bekliyorum 3.5 Mio dolarimi bi turlu gelmiyor..
Kime gidecegim sikayet icin??
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sorunuzla ilgili değil ama yazasım geldi. X bankadan Y bankaya dolar swift yapıyorum. X bankanın kampanyası var, 10.000 $ altına ücret almıyor. Ben de her gün 10.000 $ altı para gönderiyorum. Bu işlemi bir kaç seferde yapıyorum. Bir süre sonra X ya da Y bankanın kullandığı muhabir banka bana hesap soruyor neden parayı bir kaç seferde gönderdin diye. T.C. sorsa neyse, bu adamlar bu cüreti nereden buluyor? Bunları kime şikayet etmek lazım?
Son düzenleme : Epicurist; 10-05-2021 saat: 18:38.
Saygılar.
Nkolay bonolarınızı en geç 7-10 günde bir satıp, mevcut parayla yeniden almak lazım ( bileşik faiz için ) . Yalnız ana paranızı bozdurmadan önce küçük bir parayla yeni bono alarak vadeyi test etmenizi öneririm. Zira elinizdeki 4.10.2021 vadeli bonoyu sattınız diyelim. Tekrar aynı vadeliyi vermek istemediği olabiliyor. 31.8.2021 , 20.7.2021 gibi daha kısa vadeli vermeye çalışabilir. Bu durumda uzun vadeyi verene kadar işlemi geri tuşuyla tekrarlamanız gerekecektir.
Yer İmleri