Sayfa 642/1005 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Viop LI

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Palanin zopasi dan daha korkutucu sevgin ,seviyonmu koruyonmu anlamadim abim
    benden huylandım ama bişey diyemedim
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Palanin zopasi dan daha korkutucu sevgin ,seviyonmu koruyonmu anlamadim abim
    Bize has hem severim hem döverim mantığı. Ben bozkuş fanıyim. Kimseye yedirmem yiğidimi.

3.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    secbul bu din adamlarına neler oluyor? Bilimden şaşma kardeş:
    https://www.odatv4.com/dunya/penisi-...turdu-44662699
    Sopa böyle atılır.
    "...çan takan bir din adamını ziyarete gelenler çanı çalarken elinde sopa olan adam ise ziyaretçiler vuruyor."
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Sp suan analize en uygun grafik bence.. Oradada onemli bir fiyat dibi olustu yada olismaknuzere tahminim..

sn Baskara ustteki sp analizini gecen sene eylul ekim gibi paylasmistim

guncel grafikte altta.. dedigim gibi sahsi fikrim dalga analizine gore trade edilemez ama sundugu bakiş açısıda paha bicilemezdir!...

5. bu arada artik pek akiff olamayacagim... forumda tanidigim tanimadigim degerli tum arkadaslara buyuklere tesekkur ederim.... hakkinizi helal ediniz.. benden yana helal olsun... arada ugrarim insallah... kismet...

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bu arada artik pek akiff olamayacagim... forumda tanidigim tanimadigim degerli tum arkadaslara buyuklere tesekkur ederim.... hakkinizi helal ediniz.. benden yana helal olsun... arada ugrarim insallah... kismet...
    Var ise helal olsun sn SEL.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Düşmüyen ons yabmışlar suç benim mi yani, hayret bişii ya
    Düştüydü geri çıktı, zopayı sırtından bırakınca fışkırttırıyo, zopalamaktan ben yoruldum herif dayak yemekten yorulmadı.
    ilk kırmızıyı yaktığı an gelip yine diycem düş ons düş deye
    Biz satalım sonra sopala altını....acele etme bir kaç gün süre ver.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hiç beklemediğim bir kapanış oldu, resmen uçurdular piyasayı, heralde tahvil haberiyle sanırsam bankalarda yeni bir hikaye oluşturmak istiyorlar, zaten bi gözümüz sasa da o zopa yemezse, bistte zopa yemiyor
    TIFIL abi ekgyo ya bakıyor, ekgyo gitmezse bist gitmez. dediği gibi bende sasa ya bakıyorum. Sasa nın oyuncuları daha akıllı trade ediyor olmalı
    İyi oyun oynadılar viopta kaç defa düşecek gibi yaptı sonra hızlı aldılar....bu mendeburlar.....her şey onlardan yana baş döndürücü hareketler oluyor kaç gündür.....büyük ihtimal şotçu yakaladılar sürdüler....psiklojik oyun ile büyük montanlı vurgun yapıyorlar.....yarın ki strateji mi hazırladım....inşaallah başarılı olurum.....Palayı torbaya sokacaz bu sefer.....

Sayfa 642/1005 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •