Sayfa 642/1012 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türkiye ekonomisine operasyon yapıldığı iddia ediliyor. İsrail'in Gazze'de yürüttüğü savaş nedeniyle birçok ülkenin tepki vermemesi için ekonomisi kırılgan ülkelerde #borsa işlemleri üzerinden operasyon yapıldığı bildiriliyor.

-Rusen Press
    Artık endeksi alırlar...onlara inat
    Dün akşam gördüm bu haberi ama bana mantıklı gelmiyor.
    Bizim fazla düşme sebebimiz hem hızlı yukarı çıkmamız, düzeltme ihtiyacı hem de piyasasının yabancı fonların olmadığı, sığ bir piyasa olması...
    Sabah 13 milyar TL hacim ile %2 eksideydi borsa.

2. 8.095 stop 50 puan zarara tav olduk. kısmetten öte köy yok.

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    manipüle eden 2 spek var..
    Biri GARAN,diğeri THY..

böyle günlerde severler TR borsasını düşürmeyi..

thy bilmem ama banka seçimin hatalı
    doğru olan kendini belli ediyo böyle havalarda
    dün de hepsi eksiyken yüzde 2 kusür artı kapattı

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herkes bi anda kayboldu, benden başka alan yok tahtayı sırtıma yüklediler lemur abi
    Ben bindik indik yapiom
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. İçinde bulunduğumuz çok normal bir düzeltme.3 ay gibi kısa bir sürede 4400 den 8600 a gelmiş idik..Daha evvel beklediğim 6800 daldırmalı düzeltme çok şık durur olmalıdır bence.Israrla 2 ay tepelerde tuttular.Düzeltmeler ile 2025 2026 ana hedef 4.5-5 dolar ...

5700-4400 düzeltmesinde neler konuşuldu ise aynıları konuşulacaktır yine tastamam.Düşse de mal alsak diyenlerin hiç birisinin eli mal almaya gitmeyecektir.
    Tabi sonunda yine 90 derece ile dikilecek kimseye aldırmadan dur şurası direnç dur şuranın altına gevşese çok hızlı gidiyor gibi çok hızlı geri gelecek dikkat sloganları eşliğinde ...yine sıfıra sıfır elde var sıfır..

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ben bindik indik yapiom
    Başka alternatif kalmadı, gundi abi suyuniçinden çıkartmıycak kafaya koymuş
    Hamdım Piştim Yandım

7. Geçen biri yazmıştı. Dilan Polat olayı patladığından beri endekse cakiyorlar diye.

https://twitter.com/fatihaltayli/sta...B2ZHjhjCw&s=19

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türkiye ekonomisine operasyon yapıldığı iddia ediliyor. İsrail'in Gazze'de yürüttüğü savaş nedeniyle birçok ülkenin tepki vermemesi için ekonomisi kırılgan ülkelerde #borsa işlemleri üzerinden operasyon yapıldığı bildiriliyor.

-Rusen Press
    Artık endeksi alırlar...onlara inat

hep aynı numara...

dolar mı çıkıyor... dış mihraklar. yapıyor... borsa mı çöküyor abd bizi kıskanıyor operasyon çekiyor.

yaw çıkarken neden aynısını demiyonuz.

Sayfa 642/1012 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •