Sayfa 643/925 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Ne oldu omuz başçılar kağıt 86 ve gidiyor gidecek te…

Yatırım tavsiyesi değildir bu benim fikrim yanılabilirim kısa vade için.

2. Teknikçi nasıl avlanır not alın pratik yaşayarak teori kafadan silinebilir ama pratik bambaşka bir tecrübe katar insana teknik olayı her zaman iki yüzü olan bir madalyondur temel ise bambaşka.

3. Şimdi de 86 ya koymuş takozu onu da kendin alıp sonra yoluna devam edeceksin boşuna caz yapma ortam da müsait döküleni topla devam miss gibi işte.

Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Düşen endekste terse gidersen mal toplamak kolaydır ortam müsait derken kastım buydu.

5. Sn.Mao teknikciler derken burada teknik paylaşan bize mi yoksa başkasına mi elestiriyorsunuz ben anlamıyorum?

Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Sn.Mao teknikciler derken burada teknik paylaşan bize mi yoksa başkasına mi elestiriyorsunuz ben anlamıyorum?

Ytd
    Twitter da obo var ve dibi 10 tl ye kadar uzanıyordu yazdım diye hatırlıyorum ona kafam takıldı aşağı yukarı ortalama teknik çizgi çizerler takılmam da çizdiğin tahtanın temelinden haberinde olmayabilir ama 8 de 1 fiyata inme ihtimali var dercesine insanların algısını art niyet ile veya cahilliklerinden çiziyorlar ya nasıl takılmayım ben buna yoksa size niye laf edeyim.

Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Al işte obocu şu endekste artı kapattık al sana obo.

8. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın Sn.Mao.

Çok Twitter'a takılmayın. Orda herkes hustad herşeyi bilir.

Çok Twitter yalansiz olmaz derler...
    Sağlıcakla kalin.
    Ytd.

Sayfa 643/925 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •