Sayfa 643/1006 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ben cuma günü EFT yaparak marifetli açtırdım. Bugün tekrar kapatıp açsam 14 olur mu dediğimde, bankadaki bireysel danışman, sakın yapmayın, o zaman yüzde 13 ünü bile kaybedersiniz dedi. Yeni müşteri özelliğiniz biter dedi.

Hangisi doğru şaşırdım.
    Tam olarak mt'nin dediği gibi değil.Yeni müşteri marifetli hesap 90 günlük süren devam ederken hesabı kapatıp internet şube üzerinden ceptetep marifetli hesap açarsan oran güncelleniyor yani 14 oran alırsın ancak buradaki süren 30 gün sonrasinda düşüyor oran.Kısaca 90 gun olarak acilan yeni musteri marifetli hesabını kapatip yeni hesap acabilirsin oran 14 olarak güncellenir ama suresi 30 gün.30 günün sonunda da yeni müşteri özelliğini kaybediyorsun belki bunu kastetmiştir.

2. Faiz arttıramaz kasada para yok diyorsunuz da Arjantin %40 faiz verdiğinde kasada para mı vardı ?

3.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Tam olarak mt'nin dediği gibi değil.Yeni müşteri marifetli hesap 90 günlük süren devam ederken hesabı kapatıp internet şube üzerinden ceptetep marifetli hesap açarsan oran güncelleniyor yani 14 oran alırsın ancak buradaki süren 30 gün sonrasinda düşüyor oran.Kısaca 90 gun olarak acilan yeni musteri marifetli hesabını kapatip yeni hesap acabilirsin oran 14 olarak güncellenir ama suresi 30 gün.30 günün sonunda da yeni müşteri özelliğini kaybediyorsun belki bunu kastetmiştir.
    bugün ilk defa fırsat buldum, sizin değerli yönlendirmelerinizi ancak okudum. TEB ile ilgili % 13 ile giden marifetliyi dediğiniz gibi kapattım, sonra cepteteb marifetli açtım, ve faiz % 12'ye düşüverdi )). siz siz olun bu işi geç saatte yapmayın, galiba o yüzden.

4.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    bugün ilk defa fırsat buldum, sizin değerli yönlendirmelerinizi ancak okudum. TEB ile ilgili % 13 ile giden marifetliyi dediğiniz gibi kapattım, sonra cepteteb marifetli açtım, ve faiz % 12'ye düşüverdi )). siz siz olun bu işi geç saatte yapmayın, galiba o yüzden.
    Yeni müşteri 90 günlük süre bitmeden mi kapatıp açtınız eğer öyleyse 14 vermesi lazım.Marifetli hesabı ilk açtığımda ( 2 yıldan fazla oluyor ) 90 gün süresi içerisinde oranlar guncellendikce bir kaç kere kapatıp açtım hep güncel oran verdi forumda bir çok arkadaşta öyle yaptı..Epeydir kullanmıyordum geçen ay mt ile görüştüm uzun süre kullanmadığım için tekrar yeni müşteri olarak hesap açtı 13 oran ile bugün faiz 14 olunca kapatıp açtım 14 olarak güncellendi ancak 30 gün süresi.

5. Çarşamba gününe kadar NZor 16'ya çıkmazsa ben tebe geçerim, en azından kafa rahat olur..

6. Mesai bitiminden sonra geç saatler de yaptıysanız onu bilemiyorum cidden.Yarın tekrar bi deneyin isterseniz.Bide yeni müşteri 90 günlük süreniz devam ederkenmi kapatıp açtınız kontrol edin vermesi lazım 14 oranı.

7. Bugun ilginc seyler oldu
    Donus vardi 33 gun hsbc dondu gecen ay 13.5 baglamisdik bugun 13 den yukari
    Cikmadi hsbc
    Arayis burgan flan dusuk.tekrar yuvaya
    Fibaya donduk yeniye 14.5 oran var
    Mt aradik yukselt.dedik 14 istedim dedi
    Biraz once kontrol ettim 13.5 metkez
    14 vermemis 13.5 a 10 k bosta birakiyor
    Teb iyi ordada hesabim yok hesap acmak l
    Lazim tebde online acilis varmidir burgan gibi
    Bankalar gunluge yuksek 32 ye dusuk veriyor faizleri dusurecekler galiba
    Uzun hesap bu oranlardan baglamak istemiyorlar gibi anliyorum
    İyi bi oran bulup 6 aylik yapmak lazim

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Bugun ilginc seyler oldu
    Donus vardi 33 gun hsbc dondu gecen ay 13.5 baglamisdik bugun 13 den yukari
    Cikmadi hsbc
    Arayis burgan flan dusuk.tekrar yuvaya
    Fibaya donduk yeniye 14.5 oran var
    Mt aradik yukselt.dedik 14 istedim dedi
    Biraz once kontrol ettim 13.5 metkez
    14 vermemis 13.5 a 10 k bosta birakiyor
    Teb iyi ordada hesabim yok hesap acmak l
    Lazim tebde online acilis varmidir burgan gibi
    Bankalar gunluge yuksek 32 ye dusuk veriyor faizleri dusurecekler galiba
    Uzun hesap bu oranlardan baglamak istemiyorlar gibi anliyorum
    İyi bi oran bulup 6 aylik yapmak lazim

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    biz ani faiz artışı beklerken bir gece ansızın...

adamlar 32 günlüğü düşürüyorlar demekki

Sayfa 643/1006 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •