Artan

484,00 10 18:10
286,25 9.99 18:10
289,25 9.98 18:10
12,24 9.97 18:10
295,50 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 18:10
39,54 -9.97 18:10
37,04 -9.97 18:10
16,09 -9.96 18:10
229,90 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.047.116.287,75 18:10
7.132.495.674,06 18:10
6.016.189.385,14 18:10
5.796.789.847,70 18:10
5.651.868.803,60 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 643/924 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Seni en taktir ettiğim şey gedza benim verdiğim gün gördüğü fiyatı kuruşu kuruşuna aylar önceden bilmen ve malın kıymetini bilen cobraya malını sattırmandır beni geçtim.

Gedzanın primleneceğinden adım kadar emindim ve o zaman kelepir fiyattaydı
    büyük balıktır gedza diye de bir sloganım vardı, ona rağmen sattım işte, en azından kısa sürede toparlayamaz diye.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Seni en taktir ettiğim şey gedza benim verdiğim gün gördüğü fiyatı kuruşu kuruşuna aylar önceden bilmen ve malın kıymetini bilen cobraya malını sattırmandır beni geçtim.

Gedzanın primleneceğinden adım kadar emindim ve o zaman kelepir fiyattaydı
    büyük balıktır gedza diye de bir sloganım vardı, ona rağmen sattım işte, en azından kısa sürede toparlayamaz diye.
    Komutan yanlış konuşuyorsun bir konuda....Ben kimseye mal sattırmam, sattirmadim..fiyatlamayı bilebilirim, yakında 48 TL de olacağı gibi.cool:;;
    Bunun sebebi ben değilim gedzanın başarisı.ben sadece sizler gibi yatırımcısıyım .
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Komutan yanlış konuşuyorsun bir konuda....Ben kimseye mal sattırmam, sattirmadim..fiyatlamayı bilebilirim, yakında 48 TL de olacağı gibi.cool:;;
    Bunun sebebi ben değilim gedzanın başarisı.ben sadece sizler gibi yatırımcısıyım .
    Saygılar

söylemlerine bakınca öyle, cobra gibi büyük mal sahibi neden ve nasıl satar o malı, malın kıymetinide biliyordu, sadece yazışmıyor telefonlada görüşüyordum.
    en diplerde yakaladığım iki hisseyi de cobra bastı aşağı
    gedzadan önce blcyt'yi
    1.80den 1,30 lara kadar, arkasından gedzayı gene öyle anlamak zor vesselam.

Borsa İstanbul, yapılan değerlendirmeler sonucunda Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında bir hissede, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında da bir şirket ve bir yatırımcıya önleyici tedbir uygulanmasına karar verdi.

BİST'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan kararına göre, VBTS kapsamında Klimasan (#KLMSN) hisselerinde 30 Kasım 2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 14 Aralık 2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

Hissedeki tedbir kararına ilişkin BİST açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verildi:

VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
    SPK'nın 30/06/2020 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-30 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
    Bir şirket ve bir yatırımcıya yaptırım uygulanacak

BİST ayrıca, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (#HLGYO) hisselerindeki emir ve işlemleri nedeniyle Yakın Madencilik ve Lojistik Sanayi Ticaret isimli şirket ve Ömer Ozan Köksal isimli yatırımcıya, 30/11/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanmasına karar verdi.

5. Ayrıca şunu unutmamak gerek, Gedza oturaklı bir tahtadır. Boş ve sığ görünmesinin sebebide dolu tahta olmasıdır...Lotlarının değerinden kaynaklanır bu.
    300/400 bin lot ile şekillendirilemez. emeklilik fonu 1,2 milyon lot mal ile şekillendiremedi. (10 /12 TL satış maliyeti ile tahtadan koptu)
    Boşuna geleceğin BIST 100 tahtası ve fon tahtası olacak demiyorum.

Ayrıca şunu unutmamak gerek, Gedza oturaklı bir tahtadır. Boş ve sığ görünmesinin sebebide dolu tahta olmasıdır...Lotlarının değerinden kaynaklanır bu.
    300/400 bin lot ile şekillendirilemez. emeklilik fonu 1,2 milyon lot mal ile şekillendiremedi. (10 /12 TL satış maliyeti ile tahtadan koptu)
    Boşuna geleceğin BIST 100 tahtası ve fon tahtası olacak demiyorum.

Yeni yatırımlar yapıp en az %200 büyümeden o iş zor.
    halka açıklık oranın belli bir büyüklükte değerde ve belli bir hacime sahip olması gerekiyor
    hisseler çok değerlendi, hacimlerde çok hisse de çok yükseldi o miktarı da yükseltirler, ben hissedeyken söylemine katılmıştım
    diğer hisselerin bu kadar değerleneceğini ummadığım için aradan sıyrılır diye düşünüyordum.
    Son düzenleme : koçari; 29-11-2020 saat: 00:46.

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Yeni yatırımlar yapıp en az %200 büyümeden o iş zor.
    halka açıklık oranın belli bir büyüklükte değere sahip olması gerekiyor
    hisseler çok değerlendi, o miktarı da yükseltirler,
    ben hissedeyken söylemine katılmıştım
    diğer hisselerin bu kadar değerleneceğini ummadığım için aradan sıyrılır diye düşünüyordum.
    Gedza nın ederinde olarak bilinmesi güzel...Tahtaya atlayan olmuyor, içeriğini ve oluşumu bilenler pozisyon açıyor...ucuz olduğunu bilenler... Evet aynen dediğin gibi olacak...sıralaması ise yeni kabuk değiştirtecek yatırım( az kaldı), temettü( 2020), ciddi bir sermaye artışı(2021) ile. Maraton sonuçta.
    Ucuz algısı o dönem oluşacak. Fon tahtası olması ve bist100 adaylığıda.
    Tabii sermaye 50/60 milyon civarında olacak o zamanlarda.
    Ve tahtayı o dönemin yeni yatirimciları keşfedecek ,tabii bu günkü 1 lot 5 lot olmuş olacak.
    Hep böyle olur...
    Sen benim Sasa, Otokar, aselsan vs dan bahsettigimi duydun mu hiç ,yeni yatirimcilar pozisyon açar. Eskileri eritiyor veya eritti.

Gedza nın ederinde olarak bilinmesi güzel...Tahtaya atlayan olmuyor, içeriğini ve oluşumu bilenler pozisyon açıyor...ucuz olduğunu bilenler... Evet aynen dediğin gibi olacak...sıralaması ise yeni kabuk değiştirtecek yatırım( az kaldı), temettü( 2020), ciddi bir sermaye artışı(2021) ile. Maraton sonuçta.
    Ucuz algısı o dönem oluşacak. Fon tahtası olması ve bist100 adaylığıda.
    Tabii sermaye 50/60 milyon civarında olacak o zamanlarda.
    Ve tahtayı o dönemin yeni yatirimciları keşfedecek ,tabii bu günkü 1 lot 5 lot olmuş olacak.
    Hep böyle olur...
    Sen benim Sasa, Otokar, aselsan vs dan bahsettigimi duydun mu hiç ,yeni yatirimcilar pozisyon açar. Eskileri eritiyor veya eritti.

neyse!
    senin deyiminle gedza'ya iyi çalıştım bu gece.

Sayfa 643/924 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •