Sayfa 643/1195 İlkİlk ... 1435435936336416426436446456536937431143 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Hiç biri ak kaşık değil.
    Kasette ki akp li millet vekilinin abimle senin yüzünden benim başımı derde sokacaksınız kısmını önemsiyorum.
    5.14 de aynı şeyi söylüyor.
    Para hirsiniz demisti bir yerde kadin. Bundan daha iyi itiraf olamaz, hepsi kirli. Sedat Peker videoyu bu sahsi oldurmesinler diye yayinladim diyor ya.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,373
    İ.K'nı zikinden asmak lazım,ulen lavuk 5000 kişilik 42-47 gönüllü alayımızdan geriye 300 kişi kalmıştır,47'ci alayımızın tamamı şehit düşmüştür afyon iscehisarda,bu lavuklar utanmadanda kurtuluş savaşı bile olmadı diyorlar,47 alayımızın şehitliğini görmek isteyenler oraya gidebilir,büyük taaruzun en büyük delilidir,Atamızında soğuklar yüzünden böbreği gitmiştir siroz olmuştur,mecbursun bunu bastırmaya alkollen,neymiş içermiş,acaba onlar savaşın ne olduğunu biliyormu ?dedem yaşasaydı mecliste anlatsaydı bu lavuklar dinleseydi.

Erdoğan:"Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar, kutsallarına hakaret edenler hem maşeri vicdanda hem hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Evet izmut.

Mahkemesi ile alakali oldugunu dusunmuyorum su anda, Vakif surukledi hep ama yine de tuttu.
    Zamanında 10 dolar olduğunu düşünür isek ne itelemişler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan:"Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar, kutsallarına hakaret edenler hem maşeri vicdanda hem hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak"
    Bay erdoğon;Madem öyle,Meclis Eski Başkanı Bunak İsmaile de hesap soracak mısınız.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Para hirsiniz demisti bir yerde kadin. Bundan daha iyi itiraf olamaz, hepsi kirli. Sedat Peker videoyu bu sahsi oldurmesinler diye yayinladim diyor ya.
    Kadın akp li diye vuracak halimiz yok. Kadını haklı buluyorum. Olaylar çıkana kadar sessiz kaldığı için ,işin içine sokuyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Kadın akp li diye vuracak halimiz yok. Kadını haklı buluyorum. Olaylar çıkana kadar sessiz kaldığı için ,işin içine sokuyorum.
    Sayın Nikrece,kadın hiç te masum değil. Marka holding sahibesi sırf işim olsun diye seçim zamanı sırf bu kadınla görüşmek için Erzurum'a gitmiş.
    Kahraman!!!!!da "düşman alacağını aldı gitti "diyor. Seni bırakmışlar ya.

O kadin iyi birsey degil. 100 yillik prangadan kurtulduk diye cumhuriyete verip veristiriyordu. Ayrica bu islerde de hep parmagi var. Kocasinin/abisinin israri ile mil bilemem, her ne ise kumasi bozuk.

Sayfa 643/1195 İlkİlk ... 1435435936336416426436446456536937431143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •