-
Yaklaşık 3.5 aydır hafta sonu evlerine kapanan İstanbullular da sabah saatlerinden itibaren kendilerini sokaklara attı.
İBB haritasında trafik yoğunluğu öğleden sonra %80'e ulaştı.
-
Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde dolmuş şoförlüğü yapan Yetiş Arıkan, iddialara göre aracıyla giderken telefonla konuştuğu sırada kendisini ikaz eden polislerin plakasının fotoğrafını çektiklerini görünce tartışma çıktı.
Polisler Arıkan'ı araçtan indirip yere yatırdıktan sonra sürükleyerek darp etti.
Hastaneden darp raporu alan Arıkan, 2 polisten şikayetçi oldu.
-
Tekirdağ'da, ihanetle suçladığı eşi Ayşe A.'yı üzerine benzin dökerek yakan Ekrem A.'nın (29), 2 çocuğunun annesini, daha önce uyguladığı şiddet nedeniyle çarptırıldığı 3 yıl 8 ay hapis cezasının intikamını almak için, "Sen beni yaktın, ben de seni yakacağım" diyerek, ateşe verdiği ortaya çıktı.
-
Antalya'da driftli evlilik teklifi organizasyonu sonrası 78.137 lira ceza yiyen damat, ardı arkası kesilmeyen cezalar sonrası düğün arabasını satılığa çıkardı.
Cezayı ödeyebilmek için çok sevdiği otomobilini satmak zorunda kaldığını dile getiren İsmail Göksu, "Ciddi anlamda masraflar yapmıştım ama ayrılık vakti gelmiş sanırım. Keşke yapmasaydık" dedi.
-
...............

Originally Posted by
Koray
-
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz