Panikmi? Akşam akşam iyi güldürdün beni sn zelzele...o safhaları geçeli çok zaman oldu... kaçta ne ekonomik kriz kaçtane darbe kaçtane aldığı hisse %100 aşağı geldiğinin sayısını unuttum...arada iki tanede tahtası kapandığını eklesem ne dersiniz...
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umudunu Kaybetme...Herzaman Şükret...
İyi arşiv yapmışın izci şaka yapalım dedik ne oldu yani yazdıklarım beni bağlar katılırsın katılmazsın senin bileceğin yine de ben gayet sakinim. His senin gitmesi senin için iyi değil ise o ayrı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kademe muhabbetini ben dönderdim bilerek isteyerek yaptım.[emoji123][emoji123] Adam olacak çocuk hedefine giderken (heleki böyle bilanço sonrası) attığı adımları bir bir izlerim. 1. Dönemde böyle iyi gelirse yine paylaşcam ayrıca bu hisseyi bilançosuna bakarak aldım. Ve bu konudada iddialıyım hiç öyle kısa vadeli yatırımımda olmadı tahtayı izliyor ve paylaşıyor diye yapılan bir eleştiri özelliklede %6 giderken gayet yersiz olmuş.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
SaYin Thé one hocam 2.22 son yükseliş dediniz 2.23 te iken nokta atış yaptınız maşallah iniz var. Sırf size Teşekkür etmek için uye oldum sağolun eksik olmayın
Yer İmleri