Sayfa 644/999 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    TEB de Fransadaki eylemlerden etkilenmiş olmalı ki, 12 ay boyunca her ay 1000 tl ve üzeri harcama sözüne 100 tl. bonus almıştım. Son 2 aydır; hesap kesim gününe 7 gün kala ''sözünüze bonus vaadinizi dolduramadınız, kesinti yapılacaktır '' mesajı gönderiyorlar. Sonra internet bankacılığından kredi kartımın harcamalarına bakıyorum 1200 tl. olmuş. Müşteri temsilcisini arayarak, yahu ben 1000 söz vermişim 1200 harcamışım, daha ne mesajı gönderiyorsunuz dediğimde '' efendim biz ortaya gönderiyoruz '' diyorlar .

2 aydır söz verdiğimden fazla harcadığım halde 8,33 tl. kesinti yapıyorlar. Tüketici hakem heyetine başvurarak, örneğini teb gn.md. lüğüne gönderdim. 3 gün önce parayı karta iade etmişler.
    sadece telefon bankacılığını arayıp şikayet açtırsaydınız incelenip birkaç gün içinde iade ederlerdi ,boşuna tüketici hakem heyeti ile uğraşmışsınız.

2.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Ek 21956

Şu yeni serileri çok hoş. 5.46 oldu her gün 2-3 kuruş atsa yeter.
    Dolarda istikrar yakalandı.
    Güzel keyfiniz bilir 2018 Ağustosda buralarda kuş uçmazdı tl birden deval oldu herkes dolarcı oldu tersoya devam

3. Panikde al ,coskuda sat !!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Emin değilim ama öyle olabilir .İşyatırımdan hesap açmanı tavsiye ederim fonlar ile alsat yapacaksan .Bende nerden görülüyor bilmiyorum gerçi .Mt günlük mesaj atıyor bugün şu iyi yarın şunu alalım satalım diye .
    Banka şubesinde dolar şurayı görünce al desen olmuyor olsa bile geç oluyor .

Sayın Omega0607
    İş yatırım'daki gelişmelerden memnunmusunuz?Yatırım danışmanı tavsiyeleri nasıl gidiyor?

Galiba İş yatırım 300 bin altı yatırım danışmanlığını kabul etmiyor.

Artık herkesin kafası karıştı, mevduat, PPF, döviz, altın, hisse derken kafalar allak bullak oldu.
    Bu karışıklık karşısında birikimlerin İş Yatırım gibi profesyonel kurumlara emanet edilip onların tavsiyelerine göre iş yapmak daha mantıklı gibime geliyor.

Güvenilir Yatırım şirketlerine birikimi devredip onların günlük önerileri ile hareket etmek iyi olacak galiba.

Yoksa kafamıza göre takılırsak bu işin sonu zarar olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    Güzel keyfiniz bilir 2018 Ağustosda buralarda kuş uçmazdı tl birden deval oldu herkes dolarcı oldu tersoya devam

Ben dolarcı değilim.
    Forumda bilen bilir.
    5.39'dan aldığımı söyledim birkaç gün önce.
    Büyük çoğunluğu paramın 6 aylık Mayıs vadesi dolacak olan 24.4 + stopaj avantajı ile mevduatta.
    Bir kere ağzımız yandı. Biz %18-20'lerden para bağlarken dolar 7 oldu.
    İkinci kere kaskosuz hareket etmezdim.
    Şuan onun rahatlığı var.
    Parası tamamen TL'de olanların rahat olduğunu düşünmüyorum.

6. ..........
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sayın Omega0607
    İş yatırım'daki gelişmelerden memnunmusunuz?Yatırım danışmanı tavsiyeleri nasıl gidiyor?

Artık herkesin kafası karıştı, mevduat, PPF, döviz, altın, hisse derken kafalar allak bullak oldu.
    Bu karışıklık karşısında birikimlerin İş Yatırım gibi profesyonel kurumlara emanet edilip onların tavsiyelerine göre iş yapmak daha mantıklı gibime geliyor.

Güvenilir Yatırım şirketlerine birikimi devredip onların günlük önerileri ile hareket etmek iyi olacak galiba.

Sn.myfinans selamlar
    Öncelikle yok birbirimizden farkımız ama biz osmanlı bankasıyız diye bir reklam vardı bir zamanlar .
    Şu anki durum öyle ..Günlük ppf leri öneriyorlar ,arada hisselerde günlük öneriler geliyor .Onun dışında çok özel bir farklılık yok gibi .
    Hsbc ve akyatırım gibi banka ve gedik,tacirler gibi aracı kurum tecrübem var hatta portföy yönetimide yaptırdım.
    Tek diyeceğim hepsi aynı gibi .Kısacası para yatormadan çnce şöyle yaparız böyle yaparız diyorlar sonrası pek gelmiyor ..

8. Ben de bir zamanlar sizin gibi düşünüp birikimimin bir kısmını bahsettiğiniz kuruma aktarmıştım.
    Kuruma gidip hesap açtırırken çok iyi karşıladılar....bir sürü kağıt imzaladım...kahveler içildi...hoş bir ortam ....
    Hedefiniz nedir gibi bir soru sordular...
    Ben de enflasyon + 5 puan gibi dedim
    Daha sonra onların yönlendirdiği şekilde hareket ettim...
    Paranın küçük bir kısmını özel şirket tahvillerine yatırdım.
    Büyük kısmı ile hisse senedi aldım.
    Hisse senetleri ile ilgili verdikleri tavsiyeler 70-80 % yanlış çıktı
    5 TL ye aldığım THYAO 2 liralara kadar düştü...
    Sasa'yı yıllarca taşıdım....sattıktan sonra yükseldı vb...
    Vardığım netice bu kurumda çalışan insanlar bizden farklı değil.

Benim tavsiyem, okuyun, öğrenin, takip edin....çok daha fazla kazanırsınız.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sayın Omega0607

Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 644/999 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •