el
@mufidyuksel
·
6s
Kendini "Kemalist Türkçü" olarak nitelendiren bir kısım çevreler fake hesaplarla sadece bize küfrediyorlar. Hiç bir marifetleri yok. Bir de "Beyaz Türk" edasıyla hakaret etmeye çalışıyorlar.
el
@mufidyuksel
·
6s
Kendini "Kemalist Türkçü" olarak nitelendiren bir kısım çevreler fake hesaplarla sadece bize küfrediyorlar. Hiç bir marifetleri yok. Bir de "Beyaz Türk" edasıyla hakaret etmeye çalışıyorlar.
@erefefik
"Kalabalığı olay yerine toplayıp, kalabalığın üstüne freni patlamış tır gönderiyorlar"diye bir tweet okudum.
Ve bu tır Cengiz Holdinge ait. O kaza bana hic normal gelmedi. Bu yorum da uçuk gelmedi. Bir kaç sene önce belediye otobüsü durağa çarpmisti. Direksiyonu kilitlenmiş demislerdi. Bu araclarda chipler var. Hacklenebilir bunlar.
@erefefik
Rus siyaset bilimci ve Filozof Aleksandr Dugin’in aracına bombalı terörist saldırı gerçekleşti. Araçta bulunan kızı Daria Dugina yaşamını yitirdi.Putin buna cevap verecektir. Tarihe not düşelim. Bu bir siyasi suikasttir, bunu yine her pisliği olduğu gibi batı başlattı.Duginler, Zakhar Prilepin tarafından onur konuğu olarak davet edildikleri Zakharovo malikânesindeki geleneksel aile festivalinden dönüyorlardı.
Daria babası ait araca bindi, hedef elbette Alexandr Dugin’di.
Kimbilir, karşılık belki de balkanlarda, Alman kahinin iddia ettigi gibi( bir kac sayfa geride kopyalamistim)
verilecek. "Kanlı bir hançer var."
@erefefik
Ali Osman Önder
@aliosmanonder34
·
6s
4 farklı noktada, 4 ayrı otobüs kazası. Bunlar sıradan kaza değil. Sıvısız otobüs şoförü yok. Ani kalp krizlerinin arttığı dönem yaşıyoruz. En hafif yan etkisi: 'Yorgunluk, baş ağrısı, halsizlik, dikkat dağınıklığı..' Mardin Derik, #Rize, #Afyon, #Gaziantep kaza değil #katliam.Buyur abi, alttaki yorum bir doktora ait. Normal degil.Op.Dr.Mehmet Okan Özdemir
@opdrokanozdemir
·
28d
Kişinin akıllı telefonunun konum servisi açıksa o bölgeye verdin mi bol GigaHertzli Elektromanyetik Frekansı mesela en light olanından 5G yi.
Hooppaaa,atttaaa👋
@erefefik
Aşağılık insanlar, Ukrayna rejiminin teröristleri, Aleksandr Dugin'i ortadan kaldırmaya çalışırken kızını havaya uçurdu.
- DPR Lideri
@erefefik
Suanda tüm Ukrayna genelinde HSS sirenleri çalıyor.
@erefefik
Bekci sehit olmuş. 4 bekci yaralı. Dugunde gurultu olunca bekciler gelmis, ikaz edince ustlerine saldirmislar.
@erefefik
Yer İmleri