Şu forumda yönetici,denetleyici hiç kimse yokmu acaba? Mütemediyen birilerine laf yetiştirmeye çalışan şu beyfendiyi bir engelleseniz size zahmet! Şu foruma ayak bastıgından beri ağzınızdan tek bir faydalı, bilgilendirici söz öbeği duyamadık.Varsa yoksa "iğneleyici ifadeler","sizi adam edeceğim","yanıldınız üstadım" gibi saçma sapan tamamen vakit israfı olan gereksiz yazılar.Yorulmadınız mı hâla?.Yıllardır okurum burayı senin gibisini ilk defa gördüm.Burası bilgi alışverişi, paylaşımı için kullanılan bir mecra,sağa sola sallamak,laf yetişmek için değil.Artık sizde ya faydalı, rasyonel bilgiler paylaşın yada bu forumdaki insanları rahatsız etmeyin.
Kullandığı nik para kaybetmeye uzun süre dayanamayacağını gösteriyor.Yorumlarından bilgi seviyesinin düşük olduğu anlaşılıyorArtık işi Allah'a kalmış zaten.Bu tiplerle hep beraber mücadele etmeliyiz karanlıkta bırakmalıyız
Düşeni bugün kırar umarım, 0.68 pd de en büyük destek. Şu an yeşil olması bilançosu olumlu karşıladığını gösteriyor.
Gün sonunu bekleyelim olumlu karşılandığını anlamak için.Türkiye beklenmedik gelişmelere şahit olacak yakında,bunu da biliyor para babaları.
Faydalı söz istiyorsan 100 lirada uçacaz kaçacaz diyen üstadlarının aksi yorumlar yaptım. o zamanda faydasız yorumlar yapma diyordunuz. geldik 60 liraya hala aynı terane. Yazdıklarımın kıymetini bilen 1 kişi zarar etmedi. Üstadların aksine. Fayda sağlamaktan anladığınız her ne ise o anlayışı değiştirin. Beni bloklayarak yazdığım değerli yorumlardan mahrum kalabilirsin. Yönetimi eleştirmek sizin haddinize değil. Boyunuzu aşar.
10. köyden yazıyorum.
Yer İmleri