Ne biçim borsamız var. Aynı kağıtları dönderip dönerip duruyorlar. DOBUR ile PRKAB midemi bulandırıyor artık. Ya tavan ya taban.
Ne biçim borsamız var. Aynı kağıtları dönderip dönerip duruyorlar. DOBUR ile PRKAB midemi bulandırıyor artık. Ya tavan ya taban.
Dünya ekonomisi malumm
ileride emtia fiyatları daha da yükselecek,
şimdiden kompozit üretimi de düşünün,
https://www.youtube.com/watch?v=oyFnit5XcIY
Gerçi bunun fikri müşteriden gelecek ama siz şimdiden vizyonunuza alın derimm ...
Ilk 9 aylik faakiyet raporu.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/973192
Usd bazlı bakıldığında pek çok şirketin fiyatı yerlerde.
Ancak ambalaj firmaları arasında bantas gibi yerde olan yok
Sanki şirket batmış [emoji4]
Eministe görmüştüm boyle yerlerde olan grafik.Batikken.[emoji4]
Halka arz olduğu 2015 de 0.28 usd
Şimdi 0.24 usd
Diğer ambalaj firmaları usd bazlı 2015 e gore en az pirimlisi 2 kat yapmış.
Yapılan yatırımlar bu 6 yıldaki nereye gitti.
Kedi buysa ciğer nerde misali
Teknik olarak yükselen kamanın altına değdi.
Sıra inşallah üst cizgide.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2015-16 larda 1 ml usd net kar yapan bir şirket vardi 2021 de muhtemelen 3.5-4 ml usd civari bir karı olacak. 2022 de 5 ml usd civari bir net kar bekliyorum. Böyle bakinca gercekten saçma fiyatlama oluyor. Tabi bircok sirket dediginiz gibi dip fiyatlamalarda. Kafamdaki soru isareti bist 30-50 rallisinde kazanilanlar nereye kayacak? Kayma kur korumali mevduata olursa 6-9 ay daha sürünür mu piyasa? 6-9 ay sonra bir kur atağı ve kazanilanlar borsaya akar mi? Bntas ozelinde en gec Mayis sonuna kadar 0.5 usd beklentimi sürdürüyorum ama tabi ki olumsuz bir durumda yine bir Ekim-Kasim aylarini bekleyebilirizi de bir kenarda tutuyorum. Orta vade ne aliyim diye bakinca hala Bntas alanacaklar listesinde ilk 3 e giriyorama daha almiyorum yeter portfoyun 10 da biri diye ciktik yola 5 te biri bntas oldu
Kimseye hisse tavsiye yapmam ama 3 liralara düştükçe bu ay eşe dosta da aldirdim. Sayin T/A nin analizi simdilik tutuyor ; 3.10 kuvvetli destegi, altinda 2.90 a sarkabilir ve üstte ise 3.32 gecilirse hizlanabilir demişti bekliyoruz bakalim...
Bnde hısse miktarını artırmak için radarıma aldım ama faaliyet raporunu inceledikten sonra iştahım kactı.cunku şirketin ürettiği urunler klasik high tek degil altı ustu teneke....kullanım alanı daralıyor.birde yonetıcılerin vasıflarına ve karıyerlerıne baktım ve vazgectım...bi yere kadar potansıyel var bi 20 sene sonra bu sektor yok ....ytd
Bu bakış açısına göre 400 şirketten 380 tanesini almamak lazım. Misal bimas ne alti ustu bakkal bir çok firmanın us modeli böyle basit
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Firmamız; öz kaynaklarımız ile yatırımlarına programlı şekilde devam etmektedir hedeflerimize varmak için, emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.
Şirketimiz 2021 yılı ocak/eylül döneminde, bir önceki yılın ocak/eylül dönemine göre cirosunu %40 artırarak 159.014.565 TL ye yükseltmiştir.
Aynı dönem içerisinde net karlılığımızı 33.080.730 TL'na yükselterek bir önceki yılın aynı dönemine göre %70,82 oranında artış göstermiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/973192
Bu ifadeler Yon.Kur.Bsk. Adnan ERDAN 'a ait.
Oz-kaynaklarimizla yatirimlara programli sekilde devam edecegiz diyor.
Faaliyet raporunun cesitli bolumlerinde de bu ifadeler var.
Biz buna organik buyume diyoruz. Borcsuz, harcsiz, kredi almadan programli yatirimlara devam.
Bugunku fiyat ne olursa olsun, son 4 yila bakarsaniz bu dediklerini yapiyor adamlar.
Net karliligi gecen ayni doneme gore %70.82 artmis diyor adam.
Ulke yonetimindaki haramilere ragmen ustelik.
Bu donemi cok riskli buldugumuzdan, defansif bir portfoy olusturmaya gayret ettik, portfoyumun %90'i KCHOL ve BNTAS.
Benim BNTAS hakkinda gorusum olumlu,kim ne derse desin.
Yer İmleri