Sayfa 645/948 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    öyle bir değerleme çıkarmışki adamlar
    erbosan ve brsanın değerinden fd/favök daha yüksek değer çıkarmışlar

erciyas bu aç gözlülükle bir halt olmaz sizden

bide spek saolsun

ziraat-meril birlikteliği ile kağıdı 3.00 dan 2.50 ye soluksuz çekti

al birini vur diğerine

erciyasta aynı spek te aynı

Aç gözlüler
    Bu dedigini sorsan Erciyasa.. nasil bu kadar yuksek oran hazirladiniz?
    Derler ki efendim.biz degil uzman kurulus hazirladi biz nasil.mudahale edelim onlara ))
    Ama 4 milyon lotu InvestAz de tutarsin raporu da ona hazirlatirsin Spk tabi kabul etmez..
    SIKIYORSA DELOITTE HAZIRLATSANIZA??
    SIKIYORSA INVESTAZ deki lotlarini baska ADAM gibi Bir kuruma virmanlasan?
    paraniz vizyonunuz yetmez sizin 2 yilda birlesmeyi yapamayanlar...Isiniz gucunuz dipten mali al yukardan ky ya sat.Ezan da okunuyor simdi ALLAH SIZI BILDIGI GIBI YAPSIN..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    inşallah akıllanırlar bende tekrar yerimi alırım
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

3.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    birleşme işlemlerine devam edeceğiz ama 2 ayı bulur demişti ya geçen toplandıklarında
    Kaldı bir ay ozaman sizde gittiniz mi genel kurula

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Kaldı bir ay ozaman sizde gittiniz mi genel kurula

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yoo kap acıklaması yaptılar ya ordada yazıyor.. genel kurula gitsem dalardım o şerolara
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

5.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    benim artık lotum yok, bunların pislik olduğunu buradaki bazı kişilrerin nasıl gazlayıp pazarlama yaptıgını fark ettim ve cıktım, ama bunun yüzünden bir cok hisse kacırdım...ahım büyük.. en azından hisse rayındayken spk müdehalesi çok ağıdı bu kararın erciyas tarafından aldırıldıgına adım gibi eminim..
    Burda kimse pazarlama yapmadı kimseye zorla mal alın denilmedi sadece görülenler ortaya konuldu ama bunların pislik olduğu konusunda ben kendi şahsıma yanıldım

Adamlar birleşme ile Türkiyenen boru sanayindeki üretimin %25 ine ulaşacak
    Adamlar Özbal ı aldıktan sonra özbal geriye düşerken bunlar ISO 500 listesinde büyük bir sıçrama yaptı
    Adamların aldığı ihaleler ortada Özbalı aldıktan sonra kendi üzerlerinden aldıkları işi özbala yaptırdıkları işlerde mevcuttur elbet
    şimdi bunların hangisi yanlış sizce bu kadar yazdığım aslında yazılacakların çok azı ama bunlar bile normal şartlarda ipnelik olmasa işin içerisinde başka bir hissede şuan fiyatın enaz 6 ile 8 arasında olmasını sağlardı ki SPK yasağını bilmek burda kimsenin aklının ucundan geçen birşey değildi SPK nın tarihinde bir ilk desem yalan olmaz sanırım yasak kalktıktan sonra olanlar zaten açık Ziraat ve Merill in işlemleri zaten bunun içinde gerekli yerlere şikayet ettim şahsımca ama benim veya arkadaşlarımız yüzünden biri zarara uğradı ise çok üzülürüm inan hakkınızı helal edin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Burda kimse pazarlama yapmadı kimseye zorla mal alın denilmedi sadece görülenler ortaya konuldu ama bunların pislik olduğu konusunda ben kendi şahsıma yanıldım

Adamlar birleşme ile Türkiyenen boru sanayindeki üretimin %25 ine ulaşacak
    Adamlar Özbal ı aldıktan sonra özbal geriye düşerken bunlar ISO 500 listesinde büyük bir sıçrama yaptı
    Adamların aldığı ihaleler ortada Özbalı aldıktan sonra kendi üzerlerinden aldıkları işi özbala yaptırdıkları işlerde mevcuttur elbet
    şimdi bunların hangisi yanlış sizce bu kadar yazdığım aslında yazılacakların çok azı ama bunlar bile normal şartlarda ipnelik olmasa işin içerisinde başka bir hissede şuan fiyatın enaz 6 ile 8 arasında olmasını sağlardı ki SPK yasağını bilmek burda kimsenin aklının ucundan geçen birşey değildi SPK nın tarihinde bir ilk desem yalan olmaz sanırım yasak kalktıktan sonra olanlar zaten açık Ziraat ve Merill in işlemleri zaten bunun içinde gerekli yerlere şikayet ettim şahsımca ama benim veya arkadaşlarımız yüzünden biri zarara uğradı ise çok üzülürüm inan hakkınızı helal edin
    yapma be dostum nasıl pazarlama yapılmadı.. yok şu kadar alıyorum vs..adam sorsan her gün 10-20 bin lot laıyordu.. peki satarken ?? neyse boşver senlik bir durum değil kardesim hakkım helal olsun , sıkıntı yönetim ve tahtada işbirliği yaptığı grup

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    hatırlayın son değrleme ile ilgili kap a haber gelmeden hisse verilen coşku ile 3,45 görüyor ( önceki zirve ) ikili tepe yaptırılıyor sonra basılıyor.. vs.. bunlar bilinçli yapılan işlemlerdi.. bunu yapanlar bizzat hisseyi spk ile ceza aldıran kişiler

8.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    yapma be dostum nasıl pazarlama yapılmadı.. yok şu kadar alıyorum vs..adam sorsan her gün 10-20 bin lot laıyordu.. peki satarken ?? neyse boşver senlik bir durum değil kardesim hakkım helal olsun , sıkıntı yönetim ve tahtada işbirliği yaptığı grup
    Kendi adima diyeyim borsada 100 kagit soylemissem 5 inde cuvallamisimdir..15inde kar zarar olmamistir..80ni vaktinde cikmistir..Bu kagitta o 5lide..ozbal ozbal olarak kalsaydi o grafige suan 3.15teydik..
    Burda alislara hic bir zaman inanmadim..
    Ne Sayyin Sancaktar in ne de Sayin Drc nin alislarina hic bir zaman inanmadim. Yanlis anlamasinlar bana alis yazanlarin hepsi koftiden gelmekte..

Sayfa 645/948 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •