Sayfa 645/691 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Hayırlısı artık sn garip yolcu.Yazdıklarımda hata yok değil mi.Siz bu kağıtda benden çok daha kıdemlisiniz.Bu yeniden değerlemelerin hepsi yıl sonuna kadar yapılmak zorunda değil mi.

Bakıyorum da faaliyet raporundaki varlıkların arsaların,evlerin hepsi 2021 deki değerlemelerde.Çok azında 2022 de değerleme yapılmış.Daha bir ton yeniden değerleme kap ı gelmek zorunda,her kap artış için vesile olacak diye düşünüyorum

3. Sayin hkm bu adamları artık çok iyi tanidigimi dusunuyorum. Şeytan bile ara sira gelip önlerinde diz çöküp bunlardan ders aliyor.Şaka bir yana bunlarda her türlü alavere dalavere seytanlik bitmez. Hatta gecmiste baska hisse olsa en az 10 tavan yapmasi gerekirken taban taban gittigi gunleri bilirim. Emin olun bu adamlar nerede hangi yatirimi yapmaliyiz diye dusunmeden önce yatirimcilarimizin kanini ne kadar sömürebiliriz diye düşünüyorlardir. Fakat sonsuza kadar buralarda tutamazlar. Arada bir hisseyi ucuruyormus gibi yapip kani taze yatirimcilari cekebilsinler. Benim tahminim hisseyi goturmeye karar verdilerse olabildigince kucuk yatirimcilari dokeceklerdir. Diger gyo lar ucarken bu yerinde sayacak çok sac bas yolduracaklar. Ne zaman ki herkes bu hisseden umidini kesti, iste o zaman guzel haberlerle pof poflayarak yeni yatirimcilarina en yukseklerden mali kilitleyecekler diye dusunuyorum.

4. Bi arada yil sonu degerlemelerini yapmak zorundalar diye biliyorum. Ama dedigim gibi bunlarda oyun bitmez. Hissenin gitmesini istemezlerse her turlu baski yapabilirler.

Gene aynı işler.Bekliyoruz bakalım.

6. Evet syn hkm. Gordugunuz gibi isleri gucleri alavere dalavere. Bu kul hakki yemezler yaptiklari insaatlardan cok daha fazlasini yatirimcilarindan cikariyor zaten. Bizler onlar icin kani helal kurbanliklariz sadece.

7. Evet kendi yaptiklari Saphiredeki daireleri Halk Bankasından geri almislar. Bundan 3 - 4 sene once kredi borclarina karsilik Halk bankasina vermislerdi. O tarihten bu yana Halk Bankası bu gayrimenkulleri satip neden nakite cevirmedi de bu zamana kadar bekletip, bu sefer KLGYO' ya değil de Kiler Holdinge satmışlar. Nasıl bir anlaşma yapmışlar, neler oldugunu tam olarak anlayabilen var mı.

8. İstanbul Sapphire'' adıyla maruf Alışveriş Merkezi ve Seyir Terası'na ait 146 adet gayrimenkul Şirketimiz tarafından Yani KLGYO tarafindan, 760.000.000 TL'ye 101 Adet gayrimenkul de Kiler Holding tarafindan Halk Bankasindan geri alinmis.

Sayfa 645/691 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •