Hisse 4 katina, 138'e cikmis, eleman hala gaz veriyor, yok 1000 lira da olsa satmam, yok az dussun alayim falan filanlar.
Niye kiziyorsun o zaman? Al sana 78 lira, doldur keseni doldurabildigin kadar!!
Yatirim tavsiyesi degildir
Hisse 4 katina, 138'e cikmis, eleman hala gaz veriyor, yok 1000 lira da olsa satmam, yok az dussun alayim falan filanlar.
Niye kiziyorsun o zaman? Al sana 78 lira, doldur keseni doldurabildigin kadar!!
Senin tarzın belli serzeniş değilmiş yok bilmem ne imiş çemkirmek imiş senle olmaz bu iş daha yazmayacağım sana senin yaptığına çemkirmek denir insanlara karşı hep bir tepeden bakma vs ben senin şirket içinden biri olduğunu düşünüyorum bu konuda bir uyarı almıştım iyice kanaat getirdim yazık sana çirkin bir insansın artık benim nezdimde almadığımı da sen bilemezsin tahtacıya söyle devam etsin böyle. Hadi git sen başkasının sinirlerini boz senin karakterindeki insanlara asla sinir bozmam.
-Rusya savasindan etkilenmeyiz abi, algi yapmayin...
hisse aylarca suruncemede kalir
--(Hisse 4 katina cikarken) abi bunun basi artik yere gelmez
-- (Hisse duserken) abi cok dustuk, daha da dusmez.
--(Her zaman) saglam, dayanakli analizler yapiyorum.
--(Hisse daha da duserken) abi daha da dustuk, daha nereye dussun.
-(arada) teknikciler halt etmis, temel analizlerimle konusuyorum ben
--(daha bir dusunce) bi daha yazmayacagim
--(hani dusmezdi diyenlere) adam degilsin.
Kron Case Study'lerinden birinde, pandemi donemi Avrupa bankalarindan birine indirimli fiyat teklif edilip uygulandigindan bahsediyor.
https://kron.com.tr/_upload/pdf/Case...cess_Story.pdf
Yani savas ve pandemilerden bagimsiz bir sekilde satislar gullik gulistanlik gitmiyor.
Hele ki gecen yakaladigim Ironsphere is ilani bence bir kirilim ve donum noktasi idi. 5-6 saat yayinda durdu ve bu kadar onemli bir bulgu icin tek tesekkur gelmedi. Belki de hala onemi anlasilmadi.
Bunlar gibi noktalari, zahmet edip arastirip, incelikleri yakalayarak sunan kisi, oturdugu yerden "icimden daha da dusmez gibi geliyor", "savas neden etkileyecekmis ki" seklinde analiz yapan kisiye varsin biraz tepeden bakmis olsun, hor gorulmese olmaz mi?
Tepeden bakacakmış ta hor görülmeyecekmiş bak kibir de var bunda hiç çekilmez tip yazmayacağım dedikçe sataşma derdinde.
Her satırı ayrı ayrı tek tek yalan hisse 4 katına çıkması için eski zirveye göre 320 yok 40 baz alınırsa 160 olması gerek hisse ayrıcı 10 kat gider onu destekleyen gelişmeler olursa inanırsın ki burda krontta fazlası bile var
İkincisi yalan satırı ben düşmez demedim 10 lirayı gösteren teknik saçmalığa vurgu yaptım
Üçüncü yalan satırı her zaman sağlam dayanaklı analizler yapmıyorum demedim şimdi aynı manaya gelir diye yalanlar beni hadi dayanaklı benim aynı yönde tutarlı yorumlarıma benziyor sağlam olduğunu ben nerde belirttim diyorum ki benim art niyetim yok yani sendeki gibi
Dördüncü yalan satırı Teknik bakmayı sevmiyorum derken hep kendi adıma diye belirttim 10 lirayı gösteren obocuya serzenişimi buradaki arkadaşların taktirine bırakıyorum
Beşinci yalan satırı ben bir daha yazmayacağım derken belli bir formattaki yazılarım için dedim açıkça belirttim bu tür yazmayacağım diye
Son satırdaki olayı da buradaki arkadaşların taktirine bırakıyorum şimdi arkadaşlar bu herif keşke sadece yalan yazsa her şeyi çarpıtarak algı yapmıyor hemen hemen tüm gönderilerinin içinde algı vardır dikkat edin bu herife.
Burda herkes biliyor ben 40 iken 34 iken ne yazıyor isem hep onu yazdım.
Yer İmleri