Sayfa 646/1001 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    tedavul oranı ne anlama geliyor ?
    fonun ''yeni pay'' oluşturması....buda talep olunca oluşuyordur......

2.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    fonun ''yeni pay'' oluşturması....buda talep olunca oluşuyordur netekim...
    Sadece yeni pay oluşturması değil sanki. Piyasada olan paylar anladım ben.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tedavül oluşturulan, satılan, piyasada olan paylardır. Fon o ayda yeni pay oluşturup satabilir. Bu oranda onunla ilgili.

3.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Sadece yeni pay oluşturması değil sanki. Piyasada olan paylar anladım ben.
    myfinans gelince konuya açıklık getirir...dün çok önemli bir şey olmadığını söylemişti...

4. Euro kullanilarak alinabilen bir fon var midir? Elimdeki euroyu bozmak istemiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by chemistry10 Yazıyı Oku
    Geçen hafta tkf yi sattım bir haftada hep artıda ne bahtsızmışım.Bugün tekrar alış emri verdim.
    yalnız değilsin bahtı kara kardeşim. ben de tkf iyice durgunlaştı diye satmıştım, meğer benim satmamı bekliyormuş da ben anlamamışım. aynen sizin gibi bu gün alış verdim ama çok yüksekten olacak maalesef.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    yalnız değilsin bahtı kara kardeşim. ben de tkf iyice durgunlaştı diye satmıştım, meğer benim satmamı bekliyormuş da ben anlamamışım. aynen sizin gibi bu gün alış verdim ama çok yüksekten olacak maalesef.
    Hayrani üstadım sizde şu anda hangi tonlar var. Bendekiler GMA (40K), SUA (40K), SUC (40K), TCD (50K), YAY (25K), IPV (25K), EIC (40K), TCA (25K), FNO (40K). biçimindedir.

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    tcd inşallah duruyordur üstat

8. Dün alış yapmadıgıma pişman oldum.ama şunu da öğrendim ki hisse fonlarda fırsat hiç bitmiyor.120 bine yolculuk başladı mı göreceğiz.olumsuz haber akışı olursa sıkıntı

Sayfa 646/1001 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •