Yarın takip listem
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
ULUUN
OYAYO
HLGYO
Yarın takip listem
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
ULUUN
OYAYO
HLGYO
Anlık ziyaretçi sayısı üye sayısının 2.5 katı![]()
Bende sessizligimi bozarak bu msgimla araniza katiliyorum,selamlar herkeze .
Hoşgeldiniz aileye![]()
Polho , ülkemizin en iyi boyalardan üreten şirketlerden önde gelenlerinden biri . Araç boyası , kimyasal çeşitlilik, japon teknolojileri vs gibi . Avrupanın ve ülkemizin büyükce ticari limanına sahip. Arazileri var . Hatta gyo ile anlaşmaları var . Bir çok hikayeye sahip . Fiyatı bana göre halen çok ucuz . Fakat uzun süre 3.03 fiyatı gecememis sadece 20 günde 4.90 fiyatına gelmiş bir hisse yaklaşık %70 getirmiş. Soğuma yapmadan gitmez . Sorun soğuma süresinde. Bu az da olur , biraz çokta olur . Bana göre biraz yatay takılır. Hatta fiyatlar biraz oynar yani testere formasyonu olur . Tabiki risk ve zaman problemi sizin kararlarınız. Sadece hisse güzel diyebilirim ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosbulduk,yaklasik 15 gundur disardan izliyordum, cagrilara dayanamayip bende bu guzel sohbet ve paylasimlara katilmak istedim.
Selamlar bende forumu sessiz takip edenlerdenim bundan sonra arada sırada bende yazmayı düşünüyorum çünkü forumda çelik çomak önderliginde hakan ve mebes ve esma hanım çol güzel degerlendirmelerde bulunuyorlar hepsine teşekkürlerimi sunarım
Yer İmleri