Sayfa 646/1043 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Yarın takip listem
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    ULUUN
    OYAYO
    HLGYO

2. Anlık ziyaretçi sayısı üye sayısının 2.5 katı

3. Bende sessizligimi bozarak bu msgimla araniza katiliyorum,selamlar herkeze .

4. Hoşgeldiniz aileye

5.  Alıntı Originally Posted by Canerali Yazıyı Oku
    Ben de Polho için bir yorum alabilir miyim sizlerden, Çelik hocam 6 ya kadar engel yok demiştiniz en son. 4,92 ye kadar hacimli bir çıkıştan sonra biraz satış yedi sizce yön yukarı mıdır hala...

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Polho , ülkemizin en iyi boyalardan üreten şirketlerden önde gelenlerinden biri . Araç boyası , kimyasal çeşitlilik, japon teknolojileri vs gibi . Avrupanın ve ülkemizin büyükce ticari limanına sahip. Arazileri var . Hatta gyo ile anlaşmaları var . Bir çok hikayeye sahip . Fiyatı bana göre halen çok ucuz . Fakat uzun süre 3.03 fiyatı gecememis sadece 20 günde 4.90 fiyatına gelmiş bir hisse yaklaşık %70 getirmiş. Soğuma yapmadan gitmez . Sorun soğuma süresinde. Bu az da olur , biraz çokta olur . Bana göre biraz yatay takılır. Hatta fiyatlar biraz oynar yani testere formasyonu olur . Tabiki risk ve zaman problemi sizin kararlarınız. Sadece hisse güzel diyebilirim ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Senin yorumların ve hisse tavsiyelerin benim bakış açımı genişletiyor. Arada yorum ve dikkat edilecekleri paylaş ki derinlik kazanalım.
    Teşekkür ederim . Burada bir sinerji yaratıyoruz. Basta Celik hocamız ve biz üyeler bildiklerimizi aktarıyor. Bilmediklerinizi sorarak eksikliklerimizi tamamlıyoruz....

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Hosbulduk,yaklasik 15 gundur disardan izliyordum, cagrilara dayanamayip bende bu guzel sohbet ve paylasimlara katilmak istedim.

8. Selamlar bende forumu sessiz takip edenlerdenim bundan sonra arada sırada bende yazmayı düşünüyorum çünkü forumda çelik çomak önderliginde hakan ve mebes ve esma hanım çol güzel degerlendirmelerde bulunuyorlar hepsine teşekkürlerimi sunarım

Sayfa 646/1043 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •