Originally Posted by KOÇ 48 mi yoksa.? 3 ay sonra kredi ödemelerinde ödenecek para işsizlik olduğundan ve alınan kredilerin borsada hibe edilmesinden dolayı ayrıca pandemininde artması sonucu sıkıntının sınırının nereye gideceğini kestiremiyorum.
Şişir bakem...
Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.
Originally Posted by Bakışaçısı Haftalık, günlük gaplı açılış yaptığını hatırlataraktan, yukarıları test etmek isteyebilir... böylebakınca öyle görünmüyor. daxmış o
Originally Posted by KOÇ böylebakınca öyle görünmüyor. daxmış o tam çizgide takibe devam..
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Originally Posted by Bakışaçısı Şişir bakem... orada asıl fırtına bundan sonra. kasırga olabilü..
Foreks Haber @ForeksTurkey · 25sn Nakit döviz çekiminden alınan komisyon kaldırıldı
Originally Posted by emregunes Foreks Haber @ForeksTurkey · 25sn Nakit döviz çekiminden alınan komisyon kaldırıldı bademler yastık altımı yapacaklar nedir.? bilelimde bizde yapalım. dolar pamuklu yastıklar.
Originally Posted by KOÇ orada asıl fırtına bundan sonra. kasırga olabilü.. Sn. Koç S&P vadeli zirvesini taze geçti, şişiriyor ama düşmek için olduğunu sanmıyorum. Boşuna bir yerlerini yırtmamıştır heralde.
Forum Rules
Yer İmleri