Sayfa 646/1001 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Viop - XXIV

bu başka formül
    dow aylık
    al sinyali vermiş olan formül.

ama bu uymsuzluğun acısı fena çıkacak.
    bu arada başkanlık seçimlerine kadar dowu tutacaklardır.
    yeni zirvede yapabilir.
    atr simülasyonu daha haftalar çok diyor düşüş için

2. Halifelik sadece salt bir makam değildir başbakanlik,başkanlık gibi halifenin kelime anlamına bakmak bile yeterli.
    İçeriğini tam almadan sadece birleşelim birliktelik olsun gibisinden olursa işe yaramaz yaramadığı gibi dahada ayristirir fitne olur.Ummetcilik günümüzde dünya muslumanlarini kontrol altında tutmak için düşünülmüş bir akimdi oda olmadı ölü doğmuş bir projenin hayali olur ancak.

bistden bir şey beklemiyorum.
    umutsuz vaka.leşşş
    kazanmak isteyen bademlere takılsın.
    onlar zaten banka almazlar.
    hacimsizleri zıplatırlar.
    viopta 2 ay daha 3000 puana sıkışır.
    benim görüşüm.
    dolarda 8.50 ye kadar gider.
    orada bir şey olursa
    bir direk diker 9.5-10 a doğru.
    bu da benim görüşüm sadece.

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Mısır, Mısırlılara, CEZAYİR, Cezayirlilere, FAS ,FAslılara dönmedi mi?
    Sömürge etkisi kaldı tabi ki,
    Marakeşte Fransızca bilmeyen yok gibi.. !
    Sırplara, Arnavutlara ya da YUnana OSMANLI bunu yapamadı. !!

Ama ARAP HAYRANLIĞI tüm sokaklarda, sakal,kavuk,fes,şalvar,örtü devam ediyor..
    SÖmürgeleşen bizmiyiz acaba?
    Bu ülkeler döndümü? Yoksa dönmüşler gibi görünüp hala sistem aynımı? Sömürü etkisi devam ediyorsa dönen birşey yok demektir.

Osmanlı bunu yapamadımı? Yapmadımi? Yapamadiysa neden yapamadı?
    Arap hayranlığı duyan bir müslüman Türk olamaz ancak bilinçsiz kimliği ni oturtamamis avamdan olabilir oda İslam cahilliginden olabilir.Ne fes ne şalvar İslami temsil etmez İslami direkt insanların yaşantısı hayatı davranışı düşünüş ü temsil eder.

5.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Halifelik sadece salt bir makam değildir başbakanlik,başkanlık gibi halifenin kelime anlamına bakmak bile yeterli.
    İçeriğini tam almadan sadece birleşelim birliktelik olsun gibisinden olursa işe yaramaz yaramadığı gibi dahada ayristirir fitne olur.Ummetcilik günümüzde dünya muslumanlarini kontrol altında tutmak için düşünülmüş bir akimdi oda olmadı ölü doğmuş bir projenin hayali olur ancak.
    Atatürkün hilafet hakkındaki düşüncelerine bir bakayım dedim.
    özetle diyorki,
    biz 7 milyonluk bir devletiz, tüm islam alemi Agfan ve iran hariç işgal altında,
    bunları kurtarmak gerekir,
    bunu başaracak kudretimiz yok.
    ama ileride bunlar bağımsızlıklarını kazanınca, delegeler ile bir meclis kurulabilir diyor.

Sonra halifenin fazla oyuna dahil olduğunu düşünülerek, meclis hilafet makamını geri alıyor.

100 sene önce söylenmiş laflar.
    ama her zamanki gibi uyumuşuz, uyutulmuşuz.
    hergeçen gün de aramıza yeni nifak tohumları ekilmekte.
    Muhalefetin de içten gelmesi başka bir hüzün. asdas
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Geçen kuzenle sohbet ediyoruz.

Oğluyla ilk rakısını içmişler. Yeğen üniversiteyi kazandı bu yıl ODTÜ'de mühendislik.

Oğlanın diğer opsiyonu da yurt dışında okumak. Hali, vakti çocuklarını yurt dışına gönderebilecek durumda.

Oğlana bu opsiyonu hatırlatmış. Ülkenin gidişatından dolayı kaygılarını dile getirmiş.

Babasına "ben ülkeme nasıl fayda sağlayabilirim bunun üzerine düşünmek ve kendimi geliştirmek istiyorum" demiş. Pırıl pırıl bir genç. Gitarını çalıyor. Bilimi takip ediyor. Ne araba istiyormuş ne de ihtiyacından fazlası harçlık.

Epey duygulandık. Dedim çok güzel evlat yetiştirmişsin. Darısı bizimkine.

Benimki henüz o yaşa gelmedi. Sürekli yurt dışı opsiyonunu hazır tutuyorum ama.

Sonra bir yandan kendime çok kızıyorum. Neden cehalete daha yüksek ses çıkaramadık. Gözümüzün önünde vatan elden giderken sinip kendi ailemizi kurtarmanın derdine düştük. Peki bizim dedelerimize vefamız, teşekkürümüz böyle mi olacaktı diye sorup duruyorum. 13-15 yaşında bedenini ortaya koymuş o çocukların savaş alanındaki psikolojisini düşünüyorum. Uykum kaçıyor.

Senin benim çocuğum yok. Çocuklar hepimizin. Bütün ülkenin tüm çocuklarına daha iyi bir ülke, gelecek bırakmak vazifemiz.

Bu ülkenin artık aydınlık insanları sesini daha çok çıkartmalı.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Geçen kuzenle sohbet ediyoruz.

Oğluyla ilk rakısını içmişler. Yeğen üniversiteyi kazandı bu yıl ODTÜ'de mühendislik.

Oğlanın diğer opsiyonu da yurt dışında okumak. Hali, vakti çocuklarını yurt dışına gönderebilecek durumda.

Oğlana bu opsiyonu hatırlatmış. Ülkenin gidişatından dolayı kaygılarını dile getirmiş.

Babasına "ben ülkeme nasıl fayda sağlayabilirim bunun üzerine düşünmek ve kendimi geliştirmek istiyorum" demiş. Pırıl pırıl bir genç. Gitarını çalıyor. Bilimi takip ediyor. Ne araba istiyormuş ne de ihtiyacından fazlası harçlık.

Epey duygulandık. Dedim çok güzel evlat yetiştirmişsin. Darısı bizimkine.

Benimki henüz o yaşa gelmedi. Sürekli yurt dışı opsiyonunu hazır tutuyorum ama.

Sonra bir yandan kendime çok kızıyorum. Neden cehalete daha yüksek ses çıkaramadık. Gözümüzün önünde vatan elden giderken sinip kendi ailemizi kurtarmanın derdine düştük. Peki bizim dedelerimize vefamız, teşekkürümüz böyle mi olacaktı diye sorup duruyorum. 13-15 yaşında bedenini ortaya koymuş o çocukların savaş alanındaki psikolojisini düşünüyorum. Uykum kaçıyor.

Senin benim çocuğum yok. Çocuklar hepimizin. Bütün ülkenin tüm çocuklarına daha iyi bir ülke, gelecek bırakmak vazifemiz.

Bu ülkenin artık aydınlık insanları sesini daha çok çıkartmalı.
    akıllı ve çalışkan insanları barındırmıyorlar bu bademler memlekette.
    onlarda kaçıyor yurtdışına zaten ilk fırsatta.
    bende genç olsam durmazdım artık burada.
    şurada yaptığım indikatör çalışmaları bile yurtdışında-yabancı forumlarda daha fazla ilgi görüyor.

8. Ülkenin ekonomi ayağında üretime ve tasarrufa ihtiyacı var siyasi ayağında şeffaflık ve adalete ihtiyacı var dosya kültürel olarak da ahlaka toplumsal bilinç düzeyine ihtiyacı varken BIST kalıcı çıkamaz ne yabancının gelmesi ne notun düşüp çıkması etkilemez kısa vadede ancak ağrı kesici yeni rant sağlar kalıcı reçete bu.
    Geçici dönemlerde inisde çıkışta olacak uzun vadede altın bazlı BIST de vatandaşın gelirinde eridi eriyor durum bu oysa son 20 senede kaç ralli kac inişler çıkışlar yaşadık ne krizler gördük atlattık ama gelinen noktada bir arpa boyu yol yok.

Sayfa 646/1001 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •