Originally Posted by Webster Bakiniz bir kez daha yaziyorum Kendi adima bir bok bildigim yok Yazdiklarim tamamen kalbimin sesidir Benden etkilenip kimse birsey almasin Üstadým bazý hisse senetlerini araþtýrýyorum. Bilmediðim adý saný duyulmamýþ hisse almam üstadým. Aslýnda fon düþüncem var. Takipte kalacaðým.
Originally Posted by Magician Çakma emmi de girme diyor... Fon o zaman üstadým.
Originally Posted by Pestilence Fon o zaman üstadým. Alldýðýn fon keser sapý gibi trend yapsýn...
Originally Posted by Magician Alldýðýn fon keser sapý gibi trend yapsýn... Teþekkür ederim üstadým 😁😁😁
Originally Posted by Pestilence Teþekkür ederim üstadým Kan dolaþýmý için nar suyu þart ihmal etme. Hem enerji hem saðlamlýk. Hayatýn deðiþir veba...
Originally Posted by Magician Kan dolaþýmý için nar suyu þart ihmal etme. Hem enerji hem saðlamlýk. Hayatýn deðiþir veba... Tamam üstadým yapacaðým teþekkür ederim
Originally Posted by Pestilence Fon daha mý iyi olur üstadým. Hiç alýp satmadým. Kesinlikle daha iyi ben cikmaya calisiyorum bir ciksam fon alip arkama bakmayacagim
Originally Posted by Webster Kesinlikle daha iyi ben cikmaya calisiyorum bir ciksam fon alip arkama bakmayacagim Üstadým 30-31 Mart gibi emir vereceðim. Eski günlerdeki gibi 🤗🤗🤗
Forum Rules
Yer Ýmleri