Sayfa 647/964 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. 5 TL den aldım 0,14 kuruş oldu satmadım yine de satmıyorum halen de alıyorum hissesi olan olumsuz yorum yapan arkadaşlar sabah satış bekliyorum sizden şimdi den teşekkür ederim)

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 2018 Kervan Yılı Olacak

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sn.frecell
    benim yazdığım yazıda arial bank geçiyormu
    ben ne diyorum bursa ve lara otellerinde ipotekler devam ediyor diyorum ediyormu ediyor
    ipoteklerde azalma varmı yok o zaman neyi tartışıyoruz.
    benim arial banktan bahseden ibarem varmı yok.benim için önemli olan ve herkesinde bakması gereken ipotek tutarıdır.
    yanlışımız varsa düzeltir özür dileriz ama bir yanlışımız olmadığını bilerek yazıyorum.

4. Hocam aareal termal otelin ipotegini kaldirmis...

Bakin paylastiginiz tabloda da bu 70 milyon euroluk ipotek gozukmuyor...

Sizce bu tesaduf mu?? Onemli degil mi??

Yada lara otelin ikinci kez icradan satisa cikarildiginda da buradan yazmistik... Termali niye cikarmiyorlar diye...

Bu ipotegin kaldirilmasi bunu aciklamiyor mu???

Yada denizbankin ipotekleri ki bunlar fake cunku refinansman iptal edilmesine ragmen hala ipotekler gozukuyor...

Bu denizbankin 60 kusur milyonluk bursa daki gm den ipotegini kaldirmasi da mi tesaduf

Diyoruz ki termalle ilgili planlari var gibi cunku hem aareal hem denizbank ipotekleri kaldirmis...

2016-2017 yili ipotekler tablosuna bakarsaniz gorursunuz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. Bu ipoteklerden sardes ve mega varlikla ilgili butun ipoteklerde anlasmaya gore (bodrum oteli anlasmasi) bunlarda gecersiz kalir...

Ama bu bilancoda sadece buyuk gmler arasinda bodrum otelinin degerlemesinin aciklanmasi bununla ilgili geri alim ya da mahkeme sureci ile geri alimin yapilacagi izlenimi veriyor...

Yani hocam okyonusu gectik su anda deredeyiz... Artik sifrelere bakarak... Sirketin niyetine bagli olarak baba haberleri vermesini bekleyecegiz...

Ki denetim raporunun olumlu gelmesi bile basli basina buyuk ve olumlu bir olay

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sn.frecell
    benim yazdığım yazıda arial bank geçiyormu
    ben ne diyorum bursa ve lara otellerinde ipotekler devam ediyor diyorum ediyormu ediyor
    ipoteklerde azalma varmı yok o zaman neyi tartışıyoruz.
    benim arial banktan bahseden ibarem varmı yok.benim için önemli olan ve herkesinde bakması gereken ipotek tutarıdır.
    yanlışımız varsa düzeltir özür dileriz ama bir yanlışımız olmadığını bilerek yazıyorum.
    Hocam bursadaki ipotekler derseniz yanilmis ve yaniltmis olursunuz...

Sehir oteli, uludag oteli ve onlarca sirketin gm u zaten bursada...

Burada onemli olan aareall bankin 70 milyon euroluk ipoteginin sadece termal otelle ilgili oldugunu biliyoruz. Cunku icra olayi da bu otel uzerinden yapilmisti...

Bu ipotekte kalkmis...

Aareall madem alacagini almadi da yada anlasma yapmadi da ya da ya da bu kadar sorun yasadigi bir sirketten ipotegi kaldirir mi???

Sonuc kaldirmis demek ki aaraall borcunda ya yapilandirma ya da protokol seklinde ya da odeme seklinde bir gelisme olacaktir diye dusunuyorum

sn.frecell
    evet birtek bu şartlı olarak verilen önemlidir
    diğer durumların düzelmesi içinde sabır gerekiyor
    ayrıca 140.000.000 banka hesaplarınada haciz vardir.
    bu durumda nasıl faaliyetlerini nakit akışını yurutecek doğrusu aklım almıyor

8. Hocam sirket 15 milyon dolarlik fabrika ve arsasini satti... Ve sirket hesaplarina bu paralar girmiyordur.

Hatta hatta otel gelirleri bile girmiyordur. Zaten gelirler dediginiz gibi sirket hesabina girseydi. Personel maaslarini bile odeyemezler, us kullanim hak bedellerini veya diger resmi hic birseyi odeyemezlerdi...

Demek ki odendigine gore hocam bir cozum bulmuslar

Sayfa 647/964 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •