Sayfa 647/1001 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Cafe Trend&Trade - III

İçişleri Bakanlığı: Diyarbakır-Lice Sağgöze kırsalındaki operasyonda; 1 terörist ölü, 1 terörist sağ olarak ele geçirilmiştir. Sağ olarak ele geçirilen teröristin; terörden arananlarda, 1 milyon TL’ye kadar ödülle Turuncu Liste’de yer alan, örgütünün sözde Serhabun Lice Alan Sorumlusu Heba Rodi kod adlı T.K olduğu tespit edilmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bizim rezervler eksi 16 milyar dolar der blomberg HT de

Cari açık Mart'ta 4.92 milyar dolara yükseldi, Resmi Rezervler 16.6 milyon$ azaldı

https://tr.investing.com/news/econom...-azald-1962532

Ne demiş ATALARIMIZ

Tarih tekerrürden ibarettir.

Nato mermer nato kafa

Sonuç. Akkoyunlular devletide 70 cente muhtaç olmuş.Yabancı yatırımlar kaçıyormuş.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Passolig genel müdürü : Yaptığımız ankette Yüzde 32’lik kesim “futbol maçına koşa koşa giderim “dedi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Passolig genel müdürü : Ankete katılanların %94’ü futbolu özlediğini belirtti

CnnTürk muhabiri : Bilim kurulunun bayramda 15 il ile ilgili sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanması yönünde bir eğilimi var ama son karar gelen verilere göre verilecek .

15 il yasak diğerleri serbest

Ankara'da koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralını ihlal edip, cadde üzerinde halay çeken 8 kişiye, toplam 12 bin 600 lira idari para cezası uygulandı.

ABD'de #koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1481 artarak 83 bin 491’e ulaştı

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Acar, video konferans görüşmesinde farkında olmadan söylediği ve tepki çeken "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma" sözleri sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında istifa etti.

Sayfa 647/1001 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •